Tien camera’s in flat Holtenbroek

Foto van auteur

Woningstichting Openbaar Belang in Zwolle gaat tien camera ’s ophangen in een flat aan de Lassuslaan in de wijk Holtenbroek.

De woningstichting doet dat om criminaliteit tegen te gaan en onveilige situaties in de flat te voorkomen. Het ophangen van de camera’s is onderdeel van groot onderhoud aan de flat. Vorig jaar werd een galerijflat in Enschede al voorzien van cameratoezicht. Dat was voor het eerst in Nederland.
Bron: RTV Oost

7 gedachten over “Tien camera’s in flat Holtenbroek”

 1. Waar kan ik in de toekomst nog ‘ongezien’ zijn? Nergens…
  En waarom?
  Ik ben dus bij voorbaat schuldig, verdacht.
  Mijn vrijheid wordt ingeperkt.
  Zijn we met zijn allen vergeten hoe een communistische staat en een dictatoriale staat te werk gaan? Dat is namelijk het uiteindelijke gevolg.

 2. Hoe kan een camera op het moment dat ik in nood ben mij van dienst zijn? worden al die 10 camera??s ook 24 uur dag in de gaten gehouden en staat de politie en ambulance dan ook sneller bij mij indien ik deze nodig ben?
  En alle plekken waar geen camera staat dan?
  De camera’s wekken alleen nog maar meer angst op of verplaatsen het probleem. Inversteer maar in een vorm van een buurtwacht waar bewoners samen signaleren en ism de politie/hulpdiensten actie kunnen ondernemen tegen criminaliteit. We moeten eens stoppen om bang te zijn.
  Let maar op want zometeen:
  BIG BROTHER IS WATCHING YOU!!!!!

Reacties zijn gesloten.