Opgezwolle ‘Zwollenaar van het jaar 2006’

Foto van auteur

Weblog Zwolle maakte dinsdag bekend dat, na een stemming van de bezoekers van de populaire website over Zwolle, de hip-hop band Opgezwolle de titel Zwollenaar van het jaar 2006 gewonnen heeft.

Twee maanden lang konden bezoekers van Weblog Zwolle hun Zwollenaar van het jaar nomineren. Ze konden aangeven wie er in 2006 opvallend in het nieuws is geweest, een heldendaad had verricht of anderzijds iets bijzonders had gedaan. Om de titel streden Peter Pot, Bep v.d. Sluis, Joop van Ommen, de ‘gewone Zwollenaar’, Erben Wennemars en Opgezwolle. Na het tellen van de stemmen is het Opgezwolle geworden dat in 2007 met de titel en de eer mag gaan strijken. De hip-hop band won eerder deze week ook al een landelijke prijs. Opgezwolle kreeg maandag 5 februari 2007 de aanmoedigingsprijs De Zilveren Harp uitgereikt tijdens een harpengala in Bussum. Nu dus ook een prijs in hun eigen stad Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Opgezwolle ‘Zwollenaar van het jaar 2006’”

  1. Helemaal mee eens! Blijf rocken!@Opgezwolle. Ik vind het fantastisch om te zien hoe jullie door de jaren heen steeds beter zijn geworden. Nog voordat de naam Opgezwolle bestond had ik er al vertrouwen in. Het zit nog steeds in mijn geheugen hoe jaren geleden, met koninginnenacht in Amsterdam, we over straat liepen en jullie al rappend de show stalen. Ik vond het zeer vermakelijk om te zien hoe een straatmuzikant stopte met gitaarspelen en overging tot een spontaan applaus. Toen was het me al wel duidelijk dat jullie skills hebben, maar ik kon toen niet vermoeden dat jullie jaren later zo groot zouden worden. In ieder geval; Respect!, en ga zo door!

  2. Goed gasten, maar wat is de prijs. Deze vermelding??? Vind het belangrijker dat ze voor de Bartjensprijs worden gekozen.
    =================
    De EER !!

Reacties zijn gesloten.