Sportieve afsluiter van de Bierweek

Zwolle – Zaterdag 6 februari is de afsluitende dag van de Bierweek. Een schaaktoernooi, een alleycat (fietskoerierwedstrijd) en een afsluitende Hollandse avond zijn de belangrijkste activiteiten van deze dag.

Schaaktoernooi organisator Emile Hoogterp:”Het idee achter het schaaktoernooi is om op informele wijze studenten en clubschakers met elkaar in contact te laten komen en onder het genot van een lekker speciaalbier een partij’tje te schaken.” Dat het er serieus aan toe gaat bleek wel uit de voorgaande editie waar diverse clubschakers op af kwamen. De ronde-indeling is volgens het Zwitsers toernooi en het speeltempo is 15 minuten per persoon per partij. Opgeven kan via emile@zhtc.nl of melden op de toernooidag zelf. Dit kan tot 13:30. De kosten voor het toernooi zijn € 5,=. Op een ander manier sportief gaat het er aan toe tijdens de alleycat. Tijdens de Alleycat fietsen fietskoeriers zo snel mogelijk door Zwolle een route langs diverse checkpoint. Wie het snelste de weg terug naar de ZHTC-sociëteit vindt, mag zich de winnaar noemen. Aanvang: 16:00 uur. Organisator Mark Tolsman:”Ook dit jaar hebben we er een mooie route van gemaakt. Nee, niet weer een checkpoint in de peperbus, maar verder zeg ik niks. Ook zo snel mogelijk de weg zoeken is een onderdeel van de alleycat!”

De bierweek wordt na de finish afgesloten in de ZHTC-sociëteit met een Hollandse avond. Voor meer informatie http://www.bierweek.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Sportieve afsluiter van de Bierweek”

Reacties zijn gesloten.