Werkbezoek van Kamerlid CU aan multicultureel Zwolle

Zwolle – Er gebeuren mooie dingen in de kleurrijke, multiculturele en gerenoveerde wijk Holtenbroek. Dit mag de politiek in Den Haag ook weten, vindt de ChristenUnie in Zwolle. Daarom komt Cynthia Orthega, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, op 11 februari om 11.00 uur naar de wijk Holtenbroek. Religie, architectuur en sport zullen de ingrediënten van dit werkbezoek zijn.

Het is de bedoeling dat zij daar ontvangen wordt door onder andere de heer Bernhard, voorganger van Levend Water, een multiculturele christelijke gemeente. Maar ook de wethouder van verkeer, Janco Cnossen zal aanwezig zijn en zal zeker stilstaan bij de  vernieuwing van Holtenbroek. Gesprekken met de mensen uit de buurt en winkeliers zullen niet geschuwd worden. Tot slot brengt mevrouw Orthega een bezoek aan het Boxing Plaza. Dit is een nieuw buurthuis waar de vechtsport centraal staat. Er wordt geprobeerd om verschillende etnische groepen met elkaar kennis te laten maken, want volgens de eigenaar Loek van den Bos, verbroedert de vechtsport. Iedereen is van harte welkom! Kijk voor meer informatie op www.passievoorzwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Werkbezoek van Kamerlid CU aan multicultureel Zwolle”

  1. @ Drama123, je bent me net voor! 😉
    Ik kan het mis hebben, maar als je goede politiek wilt bedrijven dan wil je toch juist weten hoe de inwoners van de wijk denken?

Reacties zijn gesloten.