Het weer: bewolkt

Zwolle – Zondag is het overwegend bewolkt. In de morgen kan er nog wat motregen of motsneeuw vallen. ’s Middags wordt het droger en klaart het later in het noordoosten wat op. De wind is zwak tot matig en waait uit het oosten tot noordoosten. De middagtemperatuur komt uit op 0 tot 4 graden.

06-02-2010_weerfoto__ijsselbrug_.jpg
IJsselbrug

Maandag is het wisselend bewolkt en droog. Daarbij zijn er brede opklaringen. Koude lucht heeft wel bezit genomen van het land. In het noordoosten liggen de middagtemperaturen net onder het vriespunt. Elers komen de maxima iets boven het vriespunt uit. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

Na maandag blijft de winter in het land. Het is overwegend droog en de zon laat zich regelmatig zien. De maxima liggen veelal rond het vriespunt, maar in de nachten vriest het licht tot matig. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag toe. Deze neerslag zal dan wel in de vorm van sneeuw vallen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Het weer: bewolkt”

  1. Deftige foto Harry…dé verbinding tussen Overijssel & Gelderland….de brug tussen verschillende mentaliteiten. Is zelfs in een grijze, melancholisch weerspiegelende omgeving, ontroerend beeldend in krachtige eenvoud.

Reacties zijn gesloten.