Succes voor Tafeltennis Zwolle

Zwolle – De halve finale van de Nederlandse Jeugdmeerkampen (NJM) in Zwolle is prima verlopen. De organisatie van Tafeltennis Zwolle kijkt met een tevreden gevoel terug op een geslaagde dag waarin 208 jeugdige tafeltennissers samen met vele begeleiders de sporthallen van Hogeschool Windesheim bevolkten.

Voor Tafeltennis Zwolle werd het een extra feestelijke dag, want Mark Bos wist via een eerste plaats in zijn poule de finale bij de jongens welpen te halen. Daar kwam overigens wel wat gereken aan te pas, want samen met Mark eindigden nog 3 spelers in de poule van 6 met 3 overwinningen. Onderling bleek Mark het het beste te hebben gedaan, met de eerste plaats als gevolg. Voor Stephan Jansman was de halve finale het eindstation. Hij wist 1 potje te winnen, te weinig om bij de eerste drie in de poule te eindigen. Maar toch een prima resultaat.

Aan de NJM deed ook eerste team speler Patrick Oeij mee. Dat doet hij echter niet namens Tafeltennis Zwolle, maar namens AA-Drink/FVT, zijn moederclub. Redelijk eenvoudig wist ook Patrick bij de jongens junioren al zijn wedstrijden te winnen en zich dus voor de finale te plaatsen. Slechts 1 moment verslapte zijn concentratie wat, maar op tijd kon hij zich herpakken en een nederlaag voorkomen.Het finaleweekeinde van de NJM is op 5 en 6 juni in Hoogerheide. Dan spelen per categorie de 12 finalisten een halve competitie om uit te maken wie de uiteindelijke winnaars worden van de NJM van dit jaar.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)