Deltion College organiseert ondernemersdag

Zwolle – Startende en gestarte ondernemers zijn woensdag 10 februari van harte welkom bij de ondernemersdag van het Deltion College. Het centrale thema van de eerste ondernemersdag van 2010 is: ‘Juridische en Wettelijke zaken voor starters’.

De ondernemersdag start om 14.00 uur in het vergadercentrum van het Deltion College met het seminar ‘Wettelijke en Juridische’ zaken voor starters. Een vertegenwoordiger van de Kamer van Koophandel Oost-Nederland en een jurist van het Deltion College geven de deelnemers informatie en advies over onder andere de werking van het Handelsregister, verplichte registraties, vergunningen, rechtsvormen, contracten en algemene voorwaarden. Na deze stevige kost is het tijd om te netwerken. Dit wordt gedaan aan de hand van een informele ondernemersnetwerkborrel bij Grand Café Amadeus, één van de horecaleerbedrijven van het Deltion College.

Speerpunt Deltion
Ondernemerschap is één van de speerpunten van het onderwijsbeleid van het Deltion College. Onder ondernemerschap wordt zowel het ontwikkelen van een ondernemende houding als het starten van een eigen bedrijf verstaan. Om dit te stimuleren heeft het Deltion College het programma ondernemerschap opgesteld. Dit programma bestaat uit seminars en workshops, netwerkactiviteiten, coachingstrajecten, het Europees ondernemerscertificaat (EBC*L), mini-ondernemingen en stages.

De ondernemersdagen worden iedere tweede woensdag van de maand georganiseerd en zijn gratis voor startende en gestarte (studenten en medewerkers) van het Deltion College en kosten 50 euro p.p. voor extern geïnteresseerden. De ondernemersdag ‘Juridische en Wettelijke zaken voor starters’ vindt plaats op woensdag 10 februari van 14.00 tot 17.30 uur bij het Deltion College, Mozartlaan 15 in Zwolle.

Meer informatie over het programma ondernemerschap van het Deltion College en de ondernemersdagen staat op www.deltion.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)