vv Berkum versterkt zich met Roy Supèr

Zwolle – De 22-jarige aanvaller Roy Supèr uit Zwolle speelt het volgend seizoen bij zaterdaghoofdklasser vv Berkum. Momenteel komt hij uit voor Go Ahead Kampen, waar hij aan zijn tweede seizoen bezig is.

De getalenteerde Supèr, die goed uit de voeten kan op alle posities aan de rechterkant, is oorspronkelijk afkomstig van de Zwolse tweede-klasser SVI en kwam na zijn overgang naar Go Ahead direct in de basis bij de Kampenaren. Al eerder zegden een aantal spelers van de huidige selectie toe ook in het nieuwe seizoen voor Berkum te willen uitkomen. Daarbij waren de veelscorende broers Chris en Marc van der Meulen en de verdedigers Jeffrey Pohowainjaan, Hiro Gnanapragassam, Edmund Mijnheer en middenvelder Pascal Diender.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “vv Berkum versterkt zich met Roy Supèr”

  1. Svi moet zich schamen dat ze het talent wat er wel degelijk is binnen de club geen kans geven in het eerste maar het doen met uitgerangeerde hoofdklassers (Louwen,Vellinga,Schol,Mellema). De spelers die het volgens de leiding van svi niet kunnen waarmaken in het eerste kunnen wel uit de voeten in de basis van een hoofdklasse club…

  2. Beste Joopie,

    Ik begrijp wat je bedoelt. Echter, je loopt wel wat achter. 3 van de 4 jongens spelen inmiddels al niet meer in het 1e van SVI. Er is dus inmiddels plek genoeg voor de getalenteerde boys van SVI.

    Verder is Supér een prima versterking voor de breedte van Berkum. Nou, niet echt een speler die de kar kan gaan trekken bij Berkum. Ik verwacht dat Berkum nog wel één of twee spelers van naam zal aantrekken. Alles afhankelijk van het halen van de topklasse ja of nee. Alhoewel er al voldoende topklasse spelers rondlopen (Van der Meulen 2x, Pohowaijaan, de Jong en Diender)

    Gr. Insider

  3. Beste Joopie,

    Jammer dat je niet alleen achter loopt op de feiten, maar dat zo’n jongen wel degelijk een kans krijgt, maar er zelf voor kiest het hogerop te zoeken! Wat zijn goed recht is…

  4. dick,

    ik wist niet dat svi ook spelers opleid tenminste als ik naar de prestaties kijk
    die vergoedingen kun je wel schudden misschien als t een jaar draait want wie krijgt nu wat ,er lopen ook genoeg spelers door berkum opgeleid in de hoofdklasse.

  5. @ jochem, ik had het over betalen van spelers. Ging er gemakshalve van uit dat dat zéker in de topklasse zal gebeuren. Dan krijg je volgens mij ook (als je het open speelt) met vergoedingen naar de opleidende club toe te maken.

    Maar jij weet dus ook niet precies hoe dat zit? ‘K ook niet.
    Wat bedoel je precies met

    tenminste als ik naar de prestaties kijk
    die vergoedingen kun je wel schudden

    ?

Reacties zijn gesloten.