Pijnlijke situatie bij plaatsing doel Palestrinalaan

Zwolle – Aan de Palestrinalaan is een voetbalveld. Maar gevoetbald worden kan er allerminst. Niet door de sneeuwval, maar doordat een doel van het voetbalveld achter een hekwerk geplaatst is! Een pijnlijke situatie.

In een eerder bericht stond vermeld dat het een Cruijff Court betrof, maar dat blijkt niet zo te zijn. Het is een bestaand voetbalveld. Desalniettemin blijft de plaatsing van het doel ten opzichte van het trapveld een ongewone situatie.

doel_c_3.jpg 

doel_c_1.jpg

doel_c_2.jpg

18-11-2009_opening__cruyff_court_3.jpg
De aftrap op 18 novemer 2009 door wethouder Cnossen en Jaap Stam…

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

30 gedachten over “Pijnlijke situatie bij plaatsing doel Palestrinalaan”

  1. Kijk wil je er zeker van zijn dat je tegenstander moeilijk kan scoren dan plaats je gewoon het doel achter het net.
    DAS LOGISCH

    Groet J.C.

  2. Dhr cnossen kennen we natuurlijk van de fotoreportages waar hij breedlachend op terug te vinden is. dit openingsbeest pur-sang zal het in alle drukte waarschijnlijk ontgaan zijn waar de palen stonden.

  3. Als dit echt waar is en geen photoshopactie, uitzoeken wie het hek en doel geplaatst hebben en gelijk ontslaan… als je zulke domme fouten maakt….

  4. als ik de foto met de heer Cnossen zie, dan zie je op de achtergrond een groot doek hangen. Deze hangt in de goal. Ik zie er geen hek voorstaan dus ……… het hek is later geplaatst:o>:(

  5. Ik kan er met m’n bolle kop nog niet bij, dit is toch super dom.

    Welke malloot of die van het hek of die van het doel maakt nu zo’n fout.

  6. Rectificatie na bericht woordvoerder gemeente:

    Op bijgaande foto http://www.destentor.nl/multimedia/archive/01291/cruijffcourt_1291495b.jpg van de opening vorig najaar ziet u dat deze doeltjes niet bij het Cruyff Court horen, maar bij het naastgelegen trapveldje. Daar is een hek bij geplaatst om te voorkomen dat de naastgelegen huizen last hebben van voetballers op dit ‘oude’ veldje. Helaas kan de gemeente Zwolle nog niet melden waarom dit hek voor het doeltje is geplaatst ipv erachter, of waarom het doeltje dan niet is weggehaald.

  7. Reactie gemeente Zwolle:

    Het gaat om het trapveldje NAAST het Cruyff Court, en dus zeker niet om het Cruyff Court zelf. We hebben besloten dat dat veldje prima gebruikt kan worden als extra voetbalveldje naast het CC, voor de wat jongere voetballertjes. Daarop is ook besloten om er ballenvangers bij te plaatsen. De aannemer die dat heeft gedaan kwam op een van de vele vorstige dagen deze winter, maar wilde niet onverrichterzake vertrekken. Er is besloten om de ballenvangers wel te plaatsen (dat is mogelijk in bevroren grond) maar het bleek onmogelijk om de ‘oude’ doeltjes met de vorst uit te graven en – vanzelfsprekend – vóór de ballenvangers weer terug te plaatsen. Je zou je nog af kunnen vragen waarom de hekken niet meteen achter de doeltjes zijn geplaatst, maar dat mag niet omdat er een bepaalde wettelijke afstand nodig is tussen de bomen en de ballenvanger.

    Ziedaar de logische achtergronden bij deze ‘blunder’. Natuurlijk hebben we als gemeentelijk opdrachtgever ook al eerder geconstateerd dat het er koddig uitziet, maar praktische overwegingen hebben de overhand gehad: waarom nu veel middelen inzetten om de doeltjes toch tijdens vorst te verplaatsen als er momenteel sowieso niet gevoetbald kan worden op het veldje?

Reacties zijn gesloten.