FC Zwolle pakt drie punten tegen Telstar

|   Laatste wijziging

Zwolle – FC Zwolle heeft vrijdagavond in het Oosterenkstadion gewonnen van Telstar. De uitslag werd 1-0. Het doelpunt werd in de eerste helft gemaakt door Danny Schreurs.

FCZwolle_Telstar_4730_470.jpg
Danny Schreurs maakte de winnende goal …

Na slecht uitverdedigen van Glynor Plet kwam de thuisclub in de 22ste minuut op voorsprong. De aanvaller van Telstar liep zich vast en wilde de bal terugspelen op zijn doelman, maar Zwolle-aanvaller Danny Schreurs wist de bal te onderscheppen. Alleen voor Harmen Kuperus bleef de spits koel en passeerde de keeper van de bezoekers in de verre hoek. Door de winst staat FC Zwolle momenteel op de tweede plaats in de Jupiler League.

FCZwolle_Telstar_4676_470.jpg

FCZwolle_Telstar_4822_470.jpg

FCZwolle_Telstar_4838_470.jpg

Het passeerde GA Eagles dat wel twee duels minder gespeeld heeft. Doordat koploper De Graafschap thuis van Emmen verloor is het verschil nu nog maar 3 punten, maar daar moet direct bij vermeld worden dat De Superboeren twee wedstrijden minder gespeeld hebben. Voorlopig kan Zwolle nog altijd omhoog kijken en gaan voor het kampioenschap.

FCZwolle_Telstar_4648_470.jpg

FCZwolle_Telstar_4665_470.jpg

FCZwolle_Telstar_4680_470.jpg

FCZwolle_Telstar_4687_470.jpg

FCZwolle_Telstar_4700_470.jpg

FCZwolle_Telstar_4744_470.jpg

FCZwolle_Telstar_4771_470.jpg

FCZwolle_Telstar_4826_470.jpg

FCZwolle_Telstar_4877_470.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “FC Zwolle pakt drie punten tegen Telstar”

  1. De treffer van Schreurs was deftig en genoeg voor 3 belangrijke punten. Zeker in de periode. Eigenlijk had Schreurs de wedstrijd ook al op slot moeten gooien na een pasklare voorzet van Reynen…Met 2-0 rust het wat comfortabeler. Maar genoeg, 5 afgelastingen dus een zwaar vertekend beeld. Nixxx te melden over de 2e helft omdat we bij aanvang al onderweg waren naar de auto richting Berkum-city….wel benieuwd naar de gevoelstemperatuur ivm de barstendkouwe wind.

  2. Gelijk Jochem als ze zo op hoger niveau moeten spelen en niet kunnen scoren uit gemakkelijke positie,s dan zeg ik ook overtuigende zege poe poe .Daar moet nog heel wat aan gesleuteld worden .

  3. En kom volgende keer ook de andere wedstrijden kijken i.p.v. naar een paar overwinnningen maar eens kijken en dan heb je niets te zeiken.

    Eerste slechte wedstrijd sinds een maand of 3, maar men moet weer zeiken. We staan gewoon 2. 🙂

  4. Als Zwolle wint met 6-1 zie je die negatievelingen niet . Maar na een slechte wedstrijd , die gewoon werd gewonnen overigens , zijn ze er weer .
    Lijkt mij gewoon zeuren om het zeuren , beetje sneu ben je dan volgens mij .

  5. Jij bent echt sneu, je reageert alleen op mindere wedstrijden of verliespartijen.

    Bericht door pieters, op 13 februari 2010 om 11:13
    Gelijk Jochem als ze zo op hoger niveau moeten spelen en niet kunnen scoren uit gemakkelijke positie,s dan zeg ik ook overtuigende zege poe poe .Daar moet nog heel wat aan gesleuteld worden

    2-0 verlies tegen Helmond

    Bericht door pieters, op 6 februari 2010 om 09:01
    in het verleden ben ik altijd aan de ceintuurbaan wezen kijken toen als PEC en nu als de FC Zwolle maar ze spelen dan weer goede wedstrijden en als het erop aankomt kunnen ze geen vuist maken.Dus het is niet wat en het wordt ook nooit wat .

    Maar bij winst op mvv zie ik geen reactie, net zoals bij de overwinningen op Omniworld en RBC.
    Voetbal is vermaak, dat is een doel op zich. Als jij een club wilt zien die voor prijzen strijdt dan moet je gewoon verhuizen naar Eindhoven.
    Dat is mooi ver weg.

  6. ik heb altijd al gereageerd en blijf altijd zeggen dat ze op een hoger niveau toch niet volhouden met het slag spelers wat ze hebben .Betere spelers zullen er ook nooit komen want het geld is er niet voor .Diverse sponsor zitten wel lekker in de bussiness club bij de fc Zwolle maar grote gelden komen er niet binnen ,Men streeft er al jaren na om zich in de eredivisie te handhaven en er te komen maar zullen er met de zelde gang weer uit zijn.Niet dat ik het ze niet gun maar dat is de realiteit en dat is al jaren zo.

  7. Hey pieters ben je daar weer!

    Heb nog steeds geen antwoord van je gekregen waar je aantoond dat ik negatief was over Solidara of over welke partij dan ook…

    Moeilijk he je ongelijk toegeven:P

    Zoals Art gister al op de tv zei, het was niet een al te beste wedstrijd maar toch de 3 punten en dat is belangrijk. Een competitie gaat namelijk over het meest aantal punten halen, maar sommigen snappen dat niet helemaal goed, dat is jammer, voor die mensen dan.

  8. ik heb altijd al gereageerd en blijf altijd zeggen dat ze op een hoger niveau toch niet volhouden met het slag spelers wat ze hebben

    Dat klopt, maar 1 keer je negatieve mening is voldoende. Het komt zo haatdragend over om elke keer na een mindere wedstrijd te roepen dat je gelijk hebt. Ga lekker ergens anders reageren. Jij snapt de essentie van vermaak niet.

  9. pietje,

    realiteit is dat er nieuwe tijden zijn aangebroken. Dat jij alles basseert op wat er binnen het veld gebeurt is jouw tekortkoming. Supporters weten dat met het vertrek van de oude kliek er een nieuwe toekomst voor onze fc ligt en we er nu al van mogen profiteren met deze uitslagen. Ondanks alle commotie op deze plek staan verdient ook wel respect. Dus wank jij maar op elke verloren wedstrijd van onze fc dan vieren wij onze bevestiging op een toekomst in de ere.

  10. “Diverse sponsor zitten wel lekker in de bussiness club bij de fc Zwolle maar grote gelden komen er niet binnen”

    Met deze zinsnede heeft pieters toch wel een punt!

  11. Als zeer grote ondernemer in Zwolle, ze verdienen het (nog) niet te worden opgesomd….zou ik toch écht moreel verplicht voelen fors te sponsoren! Er vanuitgaande dat de overgrote meerderheid van de inwoners van Zwolle en redelijk wijde omgeving altijd betaald voetbal in Zwolle wil houden. Na aftrek van fisale voordelen hoeft het misschien helemaal niet meer zo duur te zijn… Maar wat levert het allemachtig veel op. Alleen al aan goodwill….oa hier 😉 In diverse wandelgangen en via alle ontmoetingen (expres in het mooie Nederlands) zoals grote festivals, officiële gelegenheden etc etc. Natuurlijk levert het ook enorme aandacht op bij het netwerken. Er zijn Zwolse bedrijven met een enorm omzet…..gewoon DOEN….Wedden dat het niet tegenvalt?

    Ja, ondernemers in Zwolle en ruime regio; dit is een poging tot een moreel app?l!

  12. Binnen niet al te lange tijd zullen er meerdere nieuwe, en ook terugkerende, sponsoren gepresenteerd worden bij FC Zwolle.
    Niet alleen de supporters zijn blij dat de kliek rondom de ziekelijk liegende voormalige veurzitter afscheid nam.
    Er zijn er velen in het verleden geschoffeerd door die Haagse braller en die zien nu weer een positieve toekomst voor FC Zwolle weggelegd.

  13. Top!! Gewoon weer 3 punten!! Lekker laten zeuren die gasten. “Komt mijn ene oor niet eens in laat staan er uit”.
    Forza Zwolle!!!
    😉

Reacties zijn gesloten.