Gert Kruys kandidaat trainer FC Zwolle

Zwolle – Gert Kruys (48) is de voornaamste kandidaat om met ingang van komend seizoen trainer te worden bij FC Zwolle. Dat zegt de Telegraaf dinsdag. De clubleiding voerde reeds een aantal gesprekken met de huidige coach van FC Dordrecht en omschreef de onderhandelingen als ‘prettig’.

Aan het eind van deze week hoopt de club uit de Jupiler League Kruys vast te leggen. Gert Heerkes en Dwight Lodeweges stonden ook op de shortlist van de Zwollenaren, maar vielen af. Oud-FC Utrecht-speler Kruys, die eerder als trainer actief was bij Cambuur, Den Bosch en De Graafschap, wil niet op de belangstelling reageren. "Ik heb vorig jaar mijn neus gestoten door te eerlijk te zijn en nu met mezelf afgesproken mijn mond te houden."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “Gert Kruys kandidaat trainer FC Zwolle”

  1. Ben het volkomen met Rudy eens. En op een trainer die fan is van mentaliteit en inzet zit ik helemaal niet te wachten. Die moet maar een hardloopclubje gaan trainen.

  2. @ Erik; Dus je denkt dat iemand met het hoogste trainersdiploma niet meer kan op voetbalgebied als wat jij schetst? Dat zijn jarenlange eredivisie ervaring ook geen handige bagage is?

    De club heeft blijkbaar gekozen om een nieuwe man voor de groep te zetten. Zou als club wel vragen of hij deze excellente assistenten ook zou zien zitten!

  3. Gert Kruys heeft zijn afscheid van FC Dordrecht aangekondigd. De trainer vertrekt aan het einde van het seizoen na een dienstverband van vier jaar bij De Schapenkoppen.

    ‘Dit is echt een mooie club, maar ook aan mooie dingen komt een eind’, zegt Kruys op de website van Dordrecht. ‘Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin gehad en heb hier voortreffelijk kunnen werken.’

    VI

  4. @Dick….uit zijn resultaten blijkt dat in ieder geval niet. Heeft nog nergens topgepresteerd. Ik vind dit geen trainer voor Zwolle, past er voor mijn gevoel niet, beetje het type Jan Everse. Tis tijd voro eens wat anders.

  5. Hopen dat het meevalt en dat ie niet in de categorie Ronald Koeman, Bassie, Gullit valt. Maar experts als Bert K. en Jaap S. zullen toch wel inspraak hebben en niet over één nacht ijs gaan?

    Jij wilt er graag één uit de regio?

  6. Ja, een regioman bij voorkeur inderdaad…gert heerkes lijkt me een prima man voor zwolle. Snap overigens niet waarom niet gewoon Langeler, gaat prima….kost het minste geld.

  7. Gert Heerkes is de belangrijkste kandidaat om de nieuwe trainer van FC Zwolle te worden .
    Ook Gert Kruys is nog in beeld .
    De eestedivisionist heeft met beide coaches al een aantal gesprekken achter de rug . De huidige interim-trainer Art Langeler blijft eveneens een reele optie .

  8. De stoelendans rondom het trainerschap bij FC Zwolle duurt voort. De eerstedivisionist heeft haar pijlen gericht op Gert Kruys. De vraag is echter of de club aan de eisen van de Utrechter kan voldoen. Het kamp Kruys heeft daar een hard hoofd in.

    ??Op dit moment zitten de partijen te ver uit elkaar??, vertelt Wessel Weezenberg, zaakwaarnemer van Kruys, aan Voetbal International. ?? De onderhandelingen liggen zo goed als stil en op dit moment zie ik het niet goed komen.??

    ??Gert heeft met de club een aantal prima gesprekken gevoerd waaruit bleek dat zij op het technische vlak op één lijn zitten. Financieel is het echter een lastiger verhaal. In deze tijd zitten veel clubs op hun handen, terwijl Gert wel bewezen heeft een trainer te zijn die een club naar de top van de Jupiler League kan brengen.??

  9. ??Gert heeft met de club een aantal prima gesprekken gevoerd waaruit bleek dat zij op het technische vlak op één lijn zitten. Financieel is het echter een lastiger verhaal. In deze tijd zitten veel clubs op hun handen, terwijl Gert wel bewezen heeft een trainer te zijn die een club naar de top van de Jupiler League kan brengen.??

    Nou dan toch lekker niet Gert Kruys.
    FC Zwolle heeft ook geen trainer nodig die ze naar de top van de eerstedivisie kan leiden, want FC Zwolle is de top van de eerstedivisie.
    Beter zoekt FCZ een kandidaat die de aanstaande Kampioen in de eredivisie gaat weten te houden. :D:D:D

  10. Kappen met Gert Kruys. De tijd dat een trainer in de Jupiler League bedragen met 5 nulletjes verdiende is voorbij. Laat hem maar naar Cambuur gaan.

    Van den Brom hoef je ook niet aan te trekken want die heeft teveel sores.

    Wat mij betreft gewoon doorgaan met het huidige driemanschap als de financiële eisen van Gert Kruys een onevenredig beroep doen op de beschikbare middelen.

  11. @jaap

    Goed lezen: er valt tot nu toe nog niets te melden. Maar natuurlijk valt er voor sommigen altijd wat te mekkeren zodra FC ZWOLLE valt. Misschien is er voor jou vanavond nog een plaatsje vrij in het uitvak…

    Sorry hoor, maar dit is echt spijkers op laag water zoeken!

  12. Kruys heeft nog nooit een club naar de top van de 1? divisie geleid volgens mij. Ja De Graafschap, maar dat is niet zo’n kunst. Zwolle moet vooral niet heel veel geld aan een trainer uitgeven, als het huidige driemanschap gewoon goed werk levert.

  13. Larry je trekt me de woorden uit de mond, we hebben niemand nodig om ons naar de top van de JL te brengen, maar om te beginnen naar de Ere en als het ff kan middenmoot daar.

Reacties zijn gesloten.