FC Zwolle pakt drie punten in Eindhoven

|   Laatste wijziging

Eindhoven – FC Zwolle heeft drie belangrijke punten gepakt bij de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Via een doelpunt van Albert van der Haar won Zwolle met 0-1.

 FC Eindhoven had zes duels op rij gewonnen, maar thuis tegen FC Zwolle ging de ploeg van trainer Jan Poortvliet weer eens onderuit. Ruud van der Rijt veroorzaakte in de 49ste minuut een strafschop en kreeg en daarvoor een rode kaart. Arne Slot miste de penalty, maar drie minuten later kwam Zwolle toch op 0-1. De mee opgestoomde Albert van der Haar knalde fraai raak, waardoor Zwolle in het spoor blijft van koploper De Graafschap.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

27 gedachten over “FC Zwolle pakt drie punten in Eindhoven”

  1. Als Veendam failliet gaat (naar verluid kwestie van tijd) lacht Zwolle zich helemaal dood. FCZ heeft 2x verloren van Veendam, GoA 1x gewonnen, Graafschap en Cambuur allebei 1gewonnen, 1 gelijk.
    Nieuwe stand na faillisement Veendam:
    1 Graafsch 24-50
    2 FCZ 25-50
    3 GoA 24-46
    4 Cambuur 21-40
    Zwolle echt helemaal terug in kampioensrace!!!

  2. Dan verliest Zwolle een hoop punten.
    4 tegen de graafschap, 3 tegen de egels en 3 tegen de camboeren.
    Dat zijn toch al 10 punten :o:o:o

    Gekheid natuurlijk.
    Het zal Zwolle goed uitkomen wanneer Veendam degradeerd. Maar ik wordt liever op eigen kracht kampioen.

    Vanavond weer netjes 3 punten binnen gepakt!!!
    Al moet Eindhoven uit normaal gesproken geen probleem zijn. Ze leefden de laatste wedstrijden toch behoorlijk boven hun stand.

  3. Het faillisement van FC Zwolle laat volgens mij ook niet zo lang meer op zich wachten. Als WKE een goede speler zoals Jongsma al voor de neus van FC Zwolle wegkaapt dan weet je wel hoe het met de financiële toestand hier gesteld is.

  4. Jongsma kiest voor maatschappelijke zekerheid bij WKE i.p.v. de onzekerheid van het profbestaan .
    Jongsma is eigenlijk niet nodig bij FC Zwolle en was daarom voor de FC een gevalletje graag of niet .

    Kunnen ze toch beter in de jeugd investeren zoals Vossebelt .

  5. Bericht door ASSENDORPER, op 19 februari 2010 om 23:07
    Het faillisement van FC Zwolle laat volgens mij ook niet zo lang meer op zich wachten. Als WKE een goede speler zoals Jongsma al voor de neus van FC Zwolle wegkaapt dan weet je wel hoe het met de financiële toestand hier gesteld is.

    Dat is wel heel erg kort door de bocht. Zwolle heeft een bepaald spelersbudget voor dit jaar en dat is verbruikt. Jongsma is extra, kon op amateur basis een contract voor volgend jaar verdienen. Het is juist goed dat Zwolle voorzichtig met zo’n iemand om gaat. Want waarom is zijn contract beeindigd bij RKC?

  6. Assendorper,wat dacht jij dat een voetballer bij WKE verdient,tel daar bij op een salaris bij je baas .Je hoeft maar drie keer te trainen.Ik wed dat er heel veel prof/amateurs meer verdienen dan spelers in de Jupiler

  7. Het doelsaldo word er ook op verbeterd als Veendam weg valt, maar toch hoop ik dat ze het redden. Een faillisement gun je niemand, zelf GAE niet.

  8. Jongsma kreeg bij fczwolle ook alleen een amateur contract aangeboden.

    bij wke krijg je een mercedes, woonwagen,helft zwart betaald.

    bij zwolle moet je het doen met een opeltje en een kamer in de monteverdiflat

    geen moeilijke keus dus!

  9. Mijn reactie van gisteravond was niet negatief bedoeld. Feit is toch dat bijna geen enkele BVO financiële middelen heeft. Zelfs Ajax moet al bij de bank aankloppen. Het hele betaalde voetbal in Nederland ligt op zijn kont.

    Maar om even op de wedstrijd van gisteravond terug te komen, vind ik het voor de spelers van Zwolle wel mooi dat ze gewonnen hebben al was het volgens de Stentor niet verdiend, maar dat even terzijde.

    En op amateurbasis een contract verdienen? Dat moeten ze bij het bestuur ook maar eens gaan doen.:D

  10. @Assendorper

    Het bestuur van FC Zwolle ontvangt geen salaris. Het zijn allen vrijwilligers die al een mooie carriëre hebben gemaakt. Ik ben verheugd over het feit dat de FC eindelijk een capabel bestuur heeft.

    @pieters

    Voor jou is er in het stadion ook een uitvak!

  11. Bericht door bantega, op 19 februari 2010 om 22:38
    Als Veendam failliet gaat (naar verluid kwestie van tijd) lacht Zwolle zich helemaal dood.

    Veendam stapt opnieuw naar de rechter
    20 februari 2010

    BV Veendam stapt opnieuw naar de rechter om 1,385 miljoen euro aan sponsorgeld op te eisen. Vrijdag wees de rechter in Groningen deze eis nog op formele gronden af. Maandag dient de eerstedivisionist een nieuw verzoek in bij de rechtbank.

    Veendam heeft grote schulden, onder meer bij de belastingdienst, maar zou met de 1,385 miljoen euro van sponsor en oud-bestuurslid Jans Norder in ieder geval het seizoen af kunnen maken. Twee van de vier bestuursleden stonden echter niet achter het besluit om Norder via een kort geding tot betaling te dwingen. Reden voor de rechter om het verzoek van de club niet-ontvankelijk te verklaren.

    Inmiddels zijn de twee dwarsliggende bestuursleden weg en vervangen door twee nieuwe personen. De commotie rond de Groningse club heeft overigens ook positief nieuws opgeleverd. BV Veendam meldt op de website dat een aantal potentile investeerders zich heeft gemeld om de club financieel te ondersteunen.


    FCUpdate.nl[/url]

    Ze zijn behoorlijk in paniek bij de noorderlingen.
    Het kampioenschap komt steeds dichter bij. :D:D:D

  12. Bericht door pieters, op 20 februari 2010 om 10:49
    Edwin ik meen gelezen te hebben dat Jongsma zijn contract bij RKC zelf beeindigd had omdat hij te weinig aan het spelen toe kwam.

    En waarom kwam hij weinig aan spelen toe????

    Blessures???

    Dus dan maar voorzichtig doen, want misschien is hij niet 100% hersteld. Zie toen met a.jochemsen of hoe dat spook ook mag heten.

  13. @ .m., op 20 februari 2010 om 10:34

    Bericht door .m., op 20 februari 2010 om 10:34
    Jongsma kreeg bij fczwolle ook alleen een amateur contract aangeboden.

    bij wke krijg je een mercedes, woonwagen,helft zwart betaald.

    bij zwolle moet je het doen met een opeltje en een kamer in de monteverdiflat

    geen moeilijke keus dus!

    Dan toch maar liever Jeffrey op amatuwer basis dan een zakkenvuller als Jongsma

Reacties zijn gesloten.