vv Berkum legt weer spelers vast

Zwolle – Zaterdaghoofdklasser Berkum bouwt verder aan zijn selectie voor het nieuwe seizoen door een aantal spelers opnieuw aan zich te binden. Keeper Mathijs Bouwhuis, verdediger Jurian Meijntjes, middenvelder Bram Roelofs en aanvaller Richard Bouwmeester zullen ook in het seizoen 2010-2011 voor Berkum spelen. Meijntjes zal daarbij, net als dit jaar, de taken van speler en team-manager combineren.

Doelman Bouwhuis is content met het vooruitzicht dat hij ook volgend jaar voor Berkum zal uitkomen. “Het is mijn club, ik ben geboren en getogen in deze wijk. Als je dan op het hoogste niveau bij je eigen club kunt spelen is dat het mooiste wat je kunt hebben, zeker nu ook de Topklasse in beeld is gekomen,” is zijn commentaar.

Bouwhuis is na zijn terugkeer bij Berkum nu aan zijn tweede seizoen bij de hoofdklasser bezig. Eerder keepte hij ook twee seizoenen bij SV Zwolle, waarmee hij van de derde naar de tweede klasse promoveerde. De 22-jarige doelman is een van de jongste keepers in de Hoofdklasse C maar heeft zich in betrekkelijk korte tijd ontwikkeld tot een betrouwbare sluitpost, die al in heel wat wedstrijden belangrijke reddingen voor zijn club verrichtte.  Eerder legde Berkum al spits Roy Supèr, die nu nog uitkomt voor Go Ahead Kampen, vast voor het volgende seizoen. Van de huidige selectie tekenden onder anderen Chris en Marc van der Meulen en  Pascal Diender al bij.

Berkum staat nu op de derde plaats van de Hoofdklasse C, een positie die aan het eind van dit seizoen recht geeft op promotie naar de nieuwe Topklasse. De club heeft met 26 doelpunten tot nu toe de meeste goals in de Hoofdklasse C gescoord,  waarvan de broers Van der Meulen en Diender er liefst 20 voor hun rekening namen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “vv Berkum legt weer spelers vast”

Reacties zijn gesloten.