Fusion of Dance 2010 groeit groter

Zwolle – De eerste editie van het uitverkochte Fusion of Dance festival was vorig jaar een groot succes. 7500 bezoekers hebben aan de Wijthmenerplas genoten van de verschillende stijlen muziek, de heerlijke zon en een knallend vuurwerk als afsluiter. High Energy Events en Studio TaS zijn ook dit jaar weer gefuseerd en gaan op zaterdag 22 mei 2010 het parel witte strand, de groene heuvels en het azuurblauwe water van de Wijthmenerplas laten samensmelten met heerlijke beats, bekende DJ’s, festivaltenten, mooie decors en bovenal een uitbundig publiek.

fusion.jpg

De komende weken zal Fusion of Dance elke week een update geven van de line-up. De eerste namen die we al prijsgeven liegen er niet om. Onder andere Don Diablo, D-Block & S-te-fan, Randy Katana en Remy zullen op de verschillende stages aanwezig zijn. Vanaf maandag 1 maart zullen er weer nieuwe grote namen bekend gemaakt worden! Fusion of Dance zal dan ook op zaterdag 22 mei van 12:00 tot 00:00 plaats gaan bieden aan 20.000 dansende voetjes en 20.000 wevende handjes! Mede omdat het festival vorig jaar was uitverkocht en de vele feestgangers genoeg ruimte te bieden op de Wijthmenerplas wordt het festivalterrein flink uitgebreid. Zo komt er naast de reeds bestaande podia van LIPGLOSS, Megabase en Onlytechno een extra podium; Sound of Energy. Dit concept van High Energy Events is een “fusion” van stevige club en heerlijke (hard-)trance. Het hardstyle podium Megabase krijgt een nieuwe speciale plek op de Wijthmenerplas, deze nieuwe plek bied niet alleen meer ruimte maar ook een geweldig uitzicht.

Het festivalterrein wordt verder aangevuld met verschillende projecten, attracties, marktkraampjes en niet te vergeten een aparte grote foodarea waar er ruimte genoeg is voor iedere bezoeker om ‘picknickend’ zijn eten te nuttigen.

Megabase presents  D-Block & S-te-fan & Brennanheart

LIPGLOSS presents Don Diablo & Shermanology

Sound of Energy presents Randy Katana & Quintin

Onlytechno presents Remy & Ille Bitch

Vanaf heden zijn de Early Bird Tickets verkrijgbaar. Voor slechts € 20,-! (excl. fee) zijn deze online te bestellen op deze website of bij één van de Primera-winkels. De eerste 1000 tickets worden voor deze ludieke prijs verkocht. Daarna kost een ticket in de voorverkoop voor Fusion of Dance € 29,50 (excl. fee).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Fusion of Dance 2010 groeit groter”

  1. Hehe, werd eens tijd voor zulke feesten in Zwolle.
    Nu nog een flinke discotheek en Zwolle hoeft zich niet onder te doen voor die plattelandsdiscotheken :D!

  2. Lijkt me wel wat om dit jaar ook eens een kijkje te nemen. Dit soort openlucht feestjes zijn vaak lekker luchtig! 😀

    Bericht door Derk, op 22 februari 2010 om 22:33
    Nou die site laat te wensen over hoor overkill aan flash!

    Haha! Op de iPad dus niet te bekijken 🙂

Reacties zijn gesloten.