Infoavond belastingen voor mensen met een beperking

Zwolle – Mensen met een beperking konden tot 2008 gebruik maken van de regeling ‘aftrek ziektekosten en andere buitengewone uitgaven’. Deze belastingaftrek van ziektekosten is in 2009 veranderd. De nieuwe regeling heet ‘aftrek specifieke zorgkosten’. De veranderingen hebben gevolgen voor het inkomen van mensen met een beperking. Ook gemeenten kennen regelingen voor mensen met een minimuminkomen, om bij te dragen in allerlei kosten.

Wilt u hier meer van weten en op de hoogte worden gebracht van alle veranderingen binnen de Belasting. Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 9 maart. Waar: kantoor MEE IJsseloevers in Zwolle; Dr. Van Deenweg 2-10;Zwolle. Tijdstip: 19.30 – 21 30 uur. Aanmelden voor deze avond is wel gewenst! De heer J. Meyer, medewerker van de ANGO (Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie), zal hierover uitleg geven. De avond wordt georganiseerd door MEE IJsseloevers, in afstemming met Philadelphia Support, KansPlus Midden Overijssel en Deventer en het  Overijssel Platform VG.

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met het informatiecentrum van MEE IJsseloevers in Zwolle , T 038 455 46 46  óf E info@meeijsseloevers.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)