Willem Lucht op tv bij Man Bijt Hond

Zwolle – Het populaire tv-programma Man Bijt Hond van de NCRV volgt deze dagen de campagne voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van partijleider Willem Lucht van de gelijknamige lokale partij in Zwolle. Lucht was eerder in afleveringen van Man Bijt Hond te zien als politiek verslaggever. Hij interviewde voor het tv-programma destijds diverse politieke kopstukken als Geert Wilders en Jan Peter Balkenende.

23-02-2010_opname_man_bijt_hond_bij_willem_lucht_1.jpg

Dinsdag zocht een team van Man bijt hond Lucht op in zijn wijk Berkum, waarna een bezoek gebracht werd aan Woonzorgcentrum De Wissel van Stichting Berkumstede, waar de 92-jarige moeder van Lucht sinds 2001 verblijft. Moeder Lucht werd geïnterviewd over de levensloop van haar bijzondere zoon. Man bijt hond laat het niet bij het volgen van Lucht deze dag. Woensdag is de tv-crew in de raadszaal aanwezig tijdens het debat over bezuinigingen. Ook tijdens de dag van de verkiezingen, op 3 maart a.s. zal Lucht gefilmd worden. In totaal wordt Lucht voor 5 afleveringen van het tv-programma gevolgd.

23-02-2010_opname_man_bijt_hond_bij_willem_lucht_2.jpg

23-02-2010_opname_man_bijt_hond_bij_willem_lucht_3.jpg

23-02-2010_opname_man_bijt_hond_bij_willem_lucht_6.jpg

23-02-2010_opname_man_bijt_hond_bij_willem_lucht_4.jpg

23-02-2010_opname_man_bijt_hond_bij_willem_lucht_5.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

61 gedachten over “Willem Lucht op tv bij Man Bijt Hond”

  1. We mogen hier weer verder, de reacties op het eerdere bericht dwaalde weer eens af naar een bekend onderwerp..

    Kinderachtig dat een andere partij over zijn poster moest heen plakken foto 5).
    Ik ga de uitzendingen zeker bekijken. Die van vanavond heb ik opgenomen.
    Ik vind Man bijt hond een leuk programma, het gaat daar altijd over eenvoudige en ietwat aparte dingetjes.

    (@Dick: Ik las je ergernis over die schreeuwzenders. Eens! Ik neem alles wat ik wil bekijken op harde schijf op, voor de comercials zit er een hele snelle doorspoelmogelijkheid op..)

  2. Iemand uit Willem’s achterban klaagde net

    zeg lucht, nu krijg ik ook al spam op mijn deurmat van jou.
    Alles prima, maar ik zie nergens dat je de Weijenbelt op zondag gaat open gooien.
    Hoe zit dat?

    Dat zijn natuurlijk wel de specifieke items voor Willem, zou je zeggen. Terwijl hij in zijn antwoorden meestal de toestand in de wereld bespreekt als een moderne (GB)W.

    @ Hans2, vond Willem’s rol in de Kerstuitzending wel erg bescheiden. Hij mocht als herder volgens mij enkel op de herbergdeur kloppen.
    Eens!

    Kinderachtig dat een andere partij over zijn poster moest heen plakken foto 5

    (We hebben sinds zondag ook die mogelijkheid van opnemen en doorspoelen. Moet mijn zoontje maar eens precies uitzoeken hoe dat zit ;))

  3. Volgens mij gaat dit leuke tv opleveren en toch gratis publiciteit voor hem. Oke over of het positief of negatief gaat worden zullen we 3 maart zien.

  4. Net even gekeken, de uitzedning van vandaag maar volgens mij moet die op een soort “wilde kameel” gaan zitten als ik die andere zo byzondere mensen bekijk.

  5. ooo, die kameel.
    Die heb ik gisteren gezien, dat ging niet slecht!
    Ik hoop voor Willem dat hij het zonder kameel mag doen..

    Uiteindelijk is NL weer toe aan de onvolprezen Tegenpartij van Koot en Bie.
    Op 123video en youtube zijn de uitzendingen van 1980/85 nog steeds te bekijken.

    Zo oud en zo actueel nu..

  6. Over andermans posters plakken schijnt in Zwolle modern te worden,heb in Stadshagen ook al posters van een nieuwe partij over andere posters zien plakken.Erg kinderachtig en oncollegiaal.Ik weet zeker dat de lijsttrekker dit niet weet of ik moet me erg vergissen.

  7. Hallo weblogvrienden! Tja dat overplakken heb ik aangekaart bij de gemeente en de griffie en aangegeven dat ik het belachelijk vind en bijzonder kinderachtig van die partijen die dubbel op de borden staan en over andere partijen heenplakken!! Mijn voorstel voor 2014 was dan ook: geef ieder een eigen vak om te kunnen plakken met vaste maten en per partij 1 poster! De gemeente verwees mij naar de lijsttrekkers die verantwoordelijk zijn voor dat plakgedoe en vind het slap en onverantwoord van de gemeente zwolle dat ze zelf hier niks aan doen!!
    Bij de volgende verkiezingen moeten ze gewoon ons voorstel overnemen en per bord elke partij zijn eigen ruimte gunnen en ook garanderen dat e.e.a. wordt nageleefd!! Hopelijk zullen ze hier lering uit trekken want zo kan het dus niet en geld weer de wet van de sterkste de meeste posters en partijen die geen subsidie krijgen worden hiermee gedupeerd.
    Geen goede zaak vinden wij deze gang van zaken.

  8. Tjonge, tjonge, wat schrijft de pers toch veel over die Willem Lucht.
    Het zal toch van de zotte zijn als hij in de gemeenteraad van Zwolle komt. Hoe belachelijk zal Zwolle dan landelijk gezien worden. Dan kunnen we naamborden Zwolle beter veranderen in Man bij hond.
    Ok stemmen zijn stemmen, maar een beetje stemmer, die politiek ook nog een beetje verstand, heeft zal toch nooit op hem stemmen.
    Zwollenaren gebruik Uw verstand

  9. Wel een beetje flauw van de VVD om over andere posters heen te plakken (zie foto 5) :'(

    Alle partijen: heel veel plezier volgende week! (misschien nog wel belangrijker dan succes!)

  10. Kijk uit Henri, een post van deze strekking (tegen de nacht aan) van John….is verwijderd 😮

    ===============

    Denigrerende opmerkingen naar de persoon worden dan ook niet gewaardeerd!

  11. Vind het wel mooi voor Lucht. Hij gaat er voor en hoe negatiever andere mensen over over hem praten, hoe harder Willem gaat lopen.
    Mooi dat dit in NL kan. Van mij mag hij 1 zetel krijgen (niet meer aub), alhoewel ik niet om hem zal stemmen. Daar wijken “onze” ideeen toch teveel af.

  12. nee niet naar de persoon willem lucht, maar laten we eerlijk zijn ;
    als hij niet karakteristieke kenmerken had dan was de aandacht er ook niet voor geweest dor Man bijt Hond.
    Vandaar mijn opmerkling beetje freakshow achtig.

  13. TV-makers zijn inderdaad genadeloos wat dat betreft en denken puur aan de kijkcijfers.
    Bespotten is hen niet vreemd, maar Willem Lucht laat zich in deze dan ook graag een beetje bespotten en is daar ook van doordrongen.

  14. Zusenzo het gaat niet eens om onze posters,daar reageren we ook niet op. Kom er toevallig net langs rijden en aan de andere kant is nog ruimte genoeg ,gewoon flauw en niet netjes.

  15. Begrijp ik Wichert, ik snap ook niet hoe het zit, er is ruimte genoeg voor iedereen. Misschien kunnen er meer raadsleden plakkers reageren hier.

  16. @zusenzo…. tja…wanneer het gaat om plakken zijn er duidelijke spelregels gemaakt waar iedere partij zich aan heeft geconformeerd. Helaas……is dit alleen bij woorden gebleven, want vanaf het moment van plaatsen voelde niemand zich hieraan gehouden. Wanneer het gaat over het overplakken kan ik dit niet anders betitelen als oncollegiaal gedrag. Met name is het voor de lokale partijen heel vervelend aangezien zij de posters uit eigen middelen moeten bekostigen, omdat zij in tegenstelling tot de landelijke partijen geen bijdrage krijgen voor de verkiezingscampagne. Maar goed het is zoals het is…….. In ieder geval houden we onze poster in de gaten en in geval van overplakken moet we de ladder weer uit de schuur halen:(

  17. Ook het schofterig te vroeg plakken sloeg nergens op.

    Nu moet er nog een ontopic post volgen: “Wij zeggen wat u denk….” Pardon?…..Als dat zo is staan jullie voortdurend te liegen.

  18. cht door freddyeikelboom, op 24 februari 2010 om 15:02
    en in geval van overplakken moet we de ladder weer uit de schuur halen

    Pfff… dan moet je nog echt aan het werk ook Freddy. 😛

    Ik moet zo toch even op pad en zal gelijk kijken welke partijen hun posters oncollegiaal hebben opgeplakt.
    Maken we er een mooie WLZ-actie van om ze te laten herplakken. 😉

  19. Of Willem Lucht symphatiek/aardig/vriendelijk is staat buiten kijf.
    Het gaat er wel om ,of jou en mij belasting geld deuglijk besteed worden door lieden die wel enige kennis bezitten.

    Om wat losse flodders te roepen zonder een onderbouwend verhaal er bij te vertellen ,vind ik nogal magertjes en niet erg overtuigend.

    Daarbij vind ik de LWL een eenmanspartij,de rest van het bestuur is weinig tot niets aanwezigen en geeft nooit reactie op evt vragen.

  20. @zwolse, dat ligt zo…evt. vragen worden alleen per telegram beantwoord, en de rest van het bestuur is er nu nóg niet uit of dat nou wel of niet meer kan…een telegram versturen.

    wellicht dat alles zich na 3 maart ten goede keert ?

  21. Bericht door QuestionMaster, op 24 februari 2010 om 15:52
    @zwolse, dat ligt zo…evt. vragen worden alleen per telegram beantwoord, en de rest van het bestuur is er nu nóg niet uit of dat nou wel of niet meer kan…een telegram versturen.

    wellicht dat alles zich na 3 maart ten goede keert ?

    HAHAHAHAHAHA zou dat het zijn.

    ;D;D;D;D

  22. mijn belastingcenten zijn ook naar sing varma, rabae,duijvendak etc etc gegaan. dus wat dat betreft komt mijn maandelijkse biijdrage ook bij ander gespuis terecht.
    wel bijzonder sympathiek dat willem op zijn forum ook reclame maakt voor zijn tegenstanders, dat kom ik op geen enkel ander politieke site tegen, daarvoor chapeau.

  23. Wat een gezanik over dat posters plakken. Wat voegt dat ?berhaupt toe? Laat ze maar zorgen voor normale aanplakzuilen in de stad voor alle evenementen. Scheelt ook een hoop illegaal plakken. Dan heb je die achterlijk lelijke groene borden ook niet nodig. Ook zoiets, zetten ze die borden neer maar gedurende enkele weken mag er niet op geplakt worden? Wie bedenkt er nou zoiets en vooral, waarom??

  24. @ZIB Buiten dat om neemt het ook de aandacht af van de bestuurders die deel nemen aan het verkeer. Vaak staan ze dus ook op rare plekken terwijl die daar posteren juist zeggen veilig verkeer.

  25. zwollenaar go back
    , ik neem enkel mn petje af voor iemand die durft en niet anoniem blijft , en over geldverspilling op t sportpark gaat t met name over bq

  26. man bijt hond nam gisteravond opnames van onze Willem in de raadzaal,hopelijk worden het de enigste beelden die ooit in die zaal gemaakt worden van hem,als dit op tv verschijnt zullen ze in den lande wel weer een prijs gaan bedenken B.V voor de grappigste vertoning .Ik vind dit zo jammer dat zijn achterban ??hem niet in bescherming neemt.Willem is een goede vent met het hart op de juiste plaats,maar als politicus een aanfluiting.

  27. maar als politicus een aanfluiting
    wichert noem er eens 1 op die geen aanfluiting is of wordt als zogenaamde politicus, als swolwachtlid moet je je niet zo over andere kandidaten uitlaten

  28. Jochem.

    Dat jij Willem adoreert als politica is je goed recht.
    Net zo min dat een ander hem een aanfluiting mogen vinden,waaronder ik ook.

    Staat los van het feit of je Willem als persoon wel of niet sympathiek vindt.

    Politiek bedrijven betekent iets meer dan wat luchtballonnetjes oplaten,zonder iets te onderbouwen over hoe iets bekostigst gaat worden.

    Daarbij is zijn bestuur de grote afwezigen,hebben zich nog nooit in een discussie gemengd,laat staan dat ze zich fatsoenlijk hebben voorgesteld aan de Zwolse burgers.

    Alleen een kijkje op zijn forum doet de Zwolse burger al huiveren,gezien de onderwerpen /antwoorden die daar staan.

    Willem en zijn bestuur hebben de kwaliteit en kennis niet om op het politieke toneel te acteren.

    Daar is man bijt hond een mooi alternatief voor .

  29. Jochem sorry dat van die aanfluiting had ik niet mogen zeggen.Maar ik heb al heel vaak aangegeven dat ik Willem een prima man vind en zijn bedoelingen is niets mis mee.Maar Willem mist gewoon iets om in de politiek verder te kunnen.

  30. zwolse ik adoreer willem niet maar ik vindt t massaal op m afgeven niet fair,als t zo moet zijn komt hij er er wel en anders maar niet.
    ik vindt de rest van de partijen ook luchtledig

  31. Niet fair?

    Dat een bv CDA /PVDA/CU/PVV of welke politikieke stroming dan ook, wel wordt bekritiseerd is wel fair?

    Het gaat hier wel over het kiezen van gemeentelijke bestuurders.
    En daar heeft ieder het recht daar zijn mening over te geven.

    En ik blijf bij mijn mening dat Willem Lucht inclusief bestuur niet capabel genoeg zijn om bestuursfuncties te kunnen uitvoeren.

  32. Juustem jochem, het lijkt er op alsof zwolse een persoonlijke vete aan het uitvechten is met willem. in ons democratische bestel is dus alles mogelijk dus ook het feit dat minder politiek capabele lieden kunnen worden gekozen. so it will be en willem zal ongetwijfeld iets nuttigs toevoegen aan zijn komende zittingen.
    laten we wel wezen de zwolse politiek kent genoeg kladlopers en ik denk dat willem ingewikkelde kwesties uitstekend weet te pareren.

  33. Verdieping.

    Als jij meent te weten en te denken dat ik een vete met Willem aan het uitvechten ben,kan ik die kronkel snel ontrafelen.

    Heb meerdere mail/telf contact met Willem gehad,en Willem is al geen ander op de hoogte van mijn denkwijze betreffende de LWL.

    Dat ik Willem als mens respecteer staat buiten kijf en dat weet Willem.

    Doe je steek af en kom met relevante opmerking of kritiek. Deze zijn zwaar over de houbaarheids datum heen.

  34. en ik denk dat willem ingewikkelde kwesties uitstekend weet te pareren.

    Hm….. mag ik je dan eens voor de gein verwijzen naar een leuk intervieuw?

    Ik twijfel of ik nog wat begeleidend schrijven zal doen waarom ik dit linkje hier plaats. Maar ik denk dat dat niet eens nodig is.

  35. Bericht door freddyeikelboom, op 25 februari 2010 om 09:57
    hey Larry, als je op pad gaat, geef me dat even aan! Dan breng ik je lijm en wat mooie posters om te plakken…

    Prima, neem ze vanmiddag maar mee naar Ria’s Rebellenclub. Kunnen we daar een beetje kliederen in de kinderhoek. :D;)
    In Zuid staat trouwens een bord waarop jouw imposante voorkomen overlapt wordt door een poster van ons aller aanstaande webpoliticus van het jaar. 😮
    SKandalig!
    Ik zou er nog maar eens een amendementje of motietje van wantrouwen o.i.d. tegenaan gooien als ik jou was. 🙂

Reacties zijn gesloten.