Jumbo Zwolle in ombouwoperatie

Bloemendaal – Jumbo Supermarkten gaat in Zwolle de Super de Boer winkels ombouwen tot Jumbo. In totaal moeten er circa 175 winkels worden omgebouwd. De grootscheepse ombouwoperatie van de Super de Boer winkels die Jumbo Supermarkten vorig jaar heeft gekocht, loopt daarmee nog steeds op rolletjes. Alle winkels die onder handen worden genomen gaan tweeënhalve week voor de opening dicht. Zo kunnen de vestiging en de medewerkers ‘helemaal Jumbo’ worden gemaakt. De medewerkers van de winkels krijgen in die periode een opleiding van Jumbo, waaronder de 7 Dagelijkse Zekerhedentraining. Dit zijn de beloftes waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service.

Verder worden de winkels onder andere uitgebreid met een versplein waar de klant een enorme keuze heeft uit een dagverse producten, zoals kaas, vleeswaren en brood. Ook het assortiment wordt fors uitgebreid. Alle medewerkers van de Super de Boer winkels gaan over naar Jumbo Supermarkten. De teams worden daarnaast nog uitgebreid met een aantal nieuwe medewerkers en mensen die van andere Jumbo winkels komen. De opening van de winkel voor Zwolle staat gepland op donderdag 6 mei.  De vestiging in de Aa-landen is het eerst aan de beurt. Jumbo Supermarkten houdt bij alle openingen feestelijke acties om de klanten welkom te heten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

23 gedachten over “Jumbo Zwolle in ombouwoperatie”

  1. Hoi Ingrid, vind AH altijd al een imago hebben van “wij zijn de besten en de grootste”. Tijd voor serieuze concurrentie, lijkt me het beste voor de klant.

  2. Gelukkig voor alle klanten, Jumbo zal binnenkort overstappen op het automatische bestelsysteem van de Super de Boer. Zodat de medewerkers van de Jumbo de winkel niet meer met het handje hoeven te bestellen.

  3. @superdeboer,Jumbo Zwolle Veemarkt blijft met Dis werken(als bestelsysteem) en als ik het goed begrepen heb,worden de andere superdeboer–> naar Jumbo ook met DIS gaan werken.
    werk er zelf.

  4. Hoi Ingrid, vind AH altijd al een imago hebben van “wij zijn de besten en de grootste”. Tijd voor serieuze concurrentie, lijkt me het beste voor de klant.

    Weet je het maakt mij geen …. uit wat voor een imago een winkel heeft, als ik ergens naar tevredenheid geholpen word, zeker ook als ik een x een klacht heb, kom ik er terug en anders kunnen ze me de boom in.

  5. Hoop dat de familie landelijk de strijd aangaat met de arrogante AH.

    Is ah arrogant?
    Nooit wat van gemerkt, prettige winkel en een prettige baas. En ja, ze zijn de grootste.

    Maar jou berichtje kan ook anders neergezet worden;

    Ik hoop dat PSV landelijke de strijd aangaat met het arrogante *j*x Amsterdam.

    :D:D:D

  6. @haajee,

    ik kan je mededelen dat jumbo overstapt op het sapstore bestelsysteem, ik ken enkele oud sdb medewerkers die bij de jumbo werken die niet kunnen wachten wanneer ze weer met sapstore mogen bestellen.

    De eerste paar winkels die nu van sdb naar jumbo gaan krijgen idd dis, daarna blijven die winkels op sapstore draaien. Wanneer de huidige jumbowinkels overgaan naar sapstore dat weet ik niet.

  7. SDB is over het algemeen, duur, weinig service en weinig versproducten. De Jumbo vind ik daar echt het tegenovergestelde van, heerlijke winkel. Overigens kom ik net zo graag bij de Ap.

  8. Bij ons heeft de Appie vaak de lekkere verse broodjes op. Bij Jumbo ben ik nog niet tegengekomen dat er iets niet voorradig was. Maar ik kom bij de Jumbo niet heel vaak.

  9. Ik denk dat het wel een goeie zaak is. Super de Boer is inderdaad de duurste winkel die er is. (Althans, dat was zo toen ik het nog een beetje in de gaten hield.)
    Jumbo in Arnhem daar had ik wel regelmatig mijn twijfels bij. Bepaalde hoeken met “vers” vlees stonken daar ronduit naar rottend vlees. En vaak hadden ze niet datgene wat wij wilden hebben.

    De combi AH en Lidl doet het goed bij ons! Ik vind het nog steeds jammer, dat er in Zuid geen Lidl is!

Reacties zijn gesloten.