Met de VVD-bus (of fietstaxi) naar de stembus!

Zwolle – Net als GroenLinks brengt ook de VVD Zwolle op 3 maart de minder mobiele Zwollenaren naar de stembus. Echter met één groot verschil. Bij de VVD Zwolle kan de gebruiker kiezen uit het vervoersmiddel: de fietstaxi of het VVD Zwolle campagnebusje.

Lijsttrekker René de Heer legt uit waarom: “Een van onze standpunten is dat mensen pas écht mobiel zijn als zij kunnen kiezen of ze met de fiets, auto of het openbaar vervoer gaan. Fietsen is beter voor het milieu, maar met 3 kleine kinderen of een grote boodschappentas stap je toch sneller in de auto. Die afweging kunnen mensen prima zelf maken! De gemeente moet zorgen voor voldoende fietspaden, een goed Zwols wegennet en voldoende opstapmogelijkheden voor de bus en straks de tram, zodat mensen ook echt een keuze hebben.”

Naar de stembus en weer terug met de fietstaxi of het campagnebusje? Bel met Lambert de Wolf (VVD Zwolle) op 06-50 50 69 39.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Met de VVD-bus (of fietstaxi) naar de stembus!”

  1. Bericht door dick, op 27 februari 2010 om 08:43
    Teveel poeha aan boord?; dan slaan alle alarmlichten inderdaad aan

    Dus volgende keer als er een PvdA autootje ergens strandt moeten we maar roepen:”Zullen ze het geld wel te veel verdeeld hebben waardoor ze niets overhouden om fatsoenlijk materiaal te kopen!”?

  2. 🙂 Plantje, dat is één van de grote nadelen van www. Lastig in te schatten met welke intentie iets geplaatst wordt. Iedereen doet maar lekker waar ie zin in heeft. Ga er ook vanuit dat elk individu voor zichzelf kan beslissen.

  3. Wordt wel een wat flauw draadje zo.

    Maar wel een goed initiatief. Als dit breed bekend wordt zouden ze het nog wel eens druk kunnen krijgen.

  4. @Martijn: of het ding kapot is of niet, weet ik niet. Maar dat hij op een vreemde plek stil staat (of geparkeerd), is helemaal niet vreemd…. tenminste, niet voor de VVD. Vrijheid, blijheid was het toch?

Reacties zijn gesloten.