Open Dag Isala Klinieken Zwolle

Zwolle – Zaterdag 20 maart is hét moment om achter de schermen van de Isala klinieken te kijken. Onder het motto ‘Ervaar Isala dichtbij!’ vindt dit jaar de open dag plaats op locatie Sophia, van 10.00 tot 16.00 uur. Aan de hand van levensechte verhalen kruipen bezoekers in de huid van zes patiënten. Voor kinderen is er een speciale kinderroute en de allerkleinsten kunnen zich met hun zieke pop of knuffel melden bij de poppendokter.

Nieuw dit jaar zijn de drie specials: De Isala Academie geeft demonstraties en informatie over reanimatietrainingen voor verwanten van hartpatiënten. Bezoekers kunnen ook zelf oefenen. Ook kunnen bezoekers het Handencentrum een handje helpen bij onderzoek, door mee te doen aan een handkrachtmeting. Het onlangs geopende nazorgcentrum Intermezzo voor oncologiepatiënten en hun verwanten heet bezoekers van harte welkom.

Eén van de zes patiëntroutes is een kinderroute over Soraya Ibrahimi; zij bezeert haar hand. Kinderen mogen handoefeningen doen en een mitella dragen. De kleinsten kunnen een bezoek brengen aan de poppendokter met hun zieke pop of knuffel. Op www.isala.nl kunnen kinderen hiervoor een afsprakenkaartje downloaden. Ook staat op de website een kleurplaat van Soraya.

Opleidingen Geïnteresseerden in een opleiding bij Isala kunnen op de opleidingsmarkt in gesprek met stagiairs, leerlingen, professionals en opleiders. De Isala Academie geeft informatie over opleidingsmogelijkheden en vervolgopleidingen (specialisaties).

De opleidingsmarkt biedt informatie over Isala’s opleidingen. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van locatie Sophia of op het terrein van de Dr. Spanjaardweg 29. Voor meer informatie: www.isala.nl.

De Isala klinieken organiseren jaarlijks een open dag. Zo’n 70 andere ziekenhuizen in Nederland zijn die dag ook open, in het kader van de landelijke campagne ‘Het ziekenhuis zorgt’ van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en in het kader van de ‘landelijke open dag van de zorg’.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Open Dag Isala Klinieken Zwolle”

Reacties zijn gesloten.