Releaseparty Sticks verplaatst

Zwolle – Vorige week kondigde poppodium Hedon te Zwolle de releaseparty van het nieuwe soloalbum van rapper Sticks aan. Helaas net iets te vroeg, want zowel het feest als de release zijn verplaatst naar vrijdag 18 juni. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Bezoekers die 18 juni niet kunnen hebben tot 1 april de mogelijkheid om hun geld terug te krijgen. Kijk voor meer informatie op de website van Hedon.

Na Microphone Colossus (2004, met producer Kubus) en Fakkelteit (2007, met producer Delic) komt Sticks 14 mei met een nieuw soloalbum getiteld Alledaagse Waanzin. Ditmaal voorziet Fakkelbrigade producer A.R.T. (Ali Reza Tahoeni) de beats. Sticks benadrukt dat de beats en benadering van Alledaagse Waanzin geen verlengde is van Fakkelbrigade. “Dit is weer echt een soloalbum. Daarnaast wordt dit meer een hiphopalbum met hiphopbeats en echte bangers." De albumtitel is afgeleid van de korte verhalen ‘Tales of Ordinary Madness’ van Charles Bukowski en belicht de weg door de alledaagse waanzin van mc Sticks. De eerste single is Tijgers & Draken.

Sticks Alledaagse Waanzin Releaseparty Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle Wanneer : Zaterdag 18 juni Open : 20:00 uur Aanvang : 21:00 uur Entree : € 10,00 Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en op de avond van het concert aan de kassa van Hedon.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)