Workshop en screentest bij Bibliotheek Zwolle

Zwolle – Ben je jong of voel je je jong? Heb je altijd graag willen acteren? Neem dan 27 maart deel aan de workshop en screentest bij Bibliotheek Zwolle! Filmstreet biedt unieke workshops waar mensen met passie zich kunnen ontplooien voor de weg naar de film- en soapwereld.

 

De workshop en screentest staan open voor iedereen vanaf 6 jaar. Van mensen die het vak acteren onder de knie willen krijgen tot mensen die al vaker voor de camera hebben gestaan. Pedram en zijn crew van Filmstreet willen met deze workshop de deelnemers inzicht geven in de wereld van film, theater en televisie. Kies ter voorbereiding op de workshop een scene van circa twee minuten uit een van je favoriete films en leer die tekst uit je hoofd. Ter plekke improviseren mag eventueel ook. Degenen die meedoen maken ook kans om bij deze auditie gecast te worden voor de filmprojecten van Filmstreet. Deze screentests dienen er tegelijk toe jonge mensen te selecteren voor een tv-serie over jongeren die Filmstreet Productions voornemens is te gaan produceren.

Filmstreet hoopt met deze vrij toegankelijke workshop interesse te wekken voor de ‘All Media Workshops’. Deze workshops zijn professioneler van aard en leiden geïnteresseerden op tot bekenden in de wereld van film en televisie.

Pedram Rahmany

Pedram Rahmany is een freelance regisseur uit Zwolle. Hij is o.a. bekend geworden met de tv-serie Filmstreet, waarvan de opnames in 2006 in de binnenstad van Zwolle plaatsvonden en van What’s cooking baby? Zijn brede interesse in regie en productie leidt tot productie van experimentele projecten met jongeren en talentvolle artiesten, maar ook tot de ontwikkeling van reality documentaries, tv-series, bedrijfsfilms en videoclips.

Rahmany is momenteel bezig met een boekverfilming en het ontwikkelen van een educatieve tak binnen zijn bedrijf (All Media Workshop). Naast regisseur Pedram Rahmany zijn een cameraman en een coördinator van Filmstreet aanwezig bij de workshop.  Meer informatie is te vinden op www.filmstreet.nl.

Belangstellenden, jong en oud, kunnen zaterdag 27 maart van 11.00 tot 15.00 uur gratis deelnemen aan Filmstreet. Ook als je niet deelneemt aan de workshop, ben je van harte welkom als toeschouwer. De workshop vindt plaats in de Statenzaal van Bibliotheek Zwolle.

Screentest:

Stuur dan je foto en een korte Cv naar email adresinfo@filmstreet.nl of  voor meer info neem contact op : 06-41484819. website: www.filmstreet.nl 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)