15 april 2010 X-ICT Xperience in Zwolle

Zwolle – Onder de noemer X-ICT Xperience 2010 organiseert het Zwolse X-ICT op donderdag 15 april a.s. een open dag. Via korte presentaties en een informatiemarkt kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van netwerkbekabeling en computerruimtes.

De X-ICT Xperience begint om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Aansluitend, vanaf 16.00 uur tot 18.30 uur, organiseert X-ICT een open huis, bedoeld voor een ieder die graag een kijkje achter de schermen wil nemen. Voor het gratis bijwonen van de presentaties is aanmelden noodzakelijk; de informatiemarkt en het open huis zijn vrij te bezoeken. Kijk voor meer informatie over de presentaties, de informatiemarkt en het aanmeldformulier op www.x-ict.nl/xperience.

Tijdens de X-ICT Xperience 2010 verzorgen diverse vooraanstaande leveranciers uit de branche presentaties over onder andere de volgende onderwerpen:

– Energiebesparing in computerruimtes

– Subsidiemogelijkheden op UPS systemen

– Nieuwe glasvezeltechnologie

– TV-signaal over netwerkbekabeling

Naast deze presentaties kunnen de bezoekers 15 april ook de informatiemarkt met diverse demonstraties bezoeken en de nieuwe, zeer moderne showroom van X-ICT bezichtigen. Aansluitend op de presentaties en de informatiemarkt is er het informele open huis, dat tot 18.30 uur duurt.

X-ICT in Zwolle richt zich op de basis van de infrastructuur. Zowel het ontwerpen, inrichten en onderhouden van computerruimtes als het aanleggen, testen, certificeren en onderhouden van netwerkbekabeling behoren tot de werkzaamheden. Veelal vormt X-ICT de ontbrekende schakel tussen automatiseerder en elektrotechnisch installateur voor de zakelijke markt. Daarom wordt X-ICT niet alleen door zakelijke eindgebruikers ingehuurd, maar ook door automatiseerders en installateurs.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “15 april 2010 X-ICT Xperience in Zwolle”

Reacties zijn gesloten.