Berkum – HHC Hardenberg 0-2

Zwolle – De twee ploegen, beide in de welbekende hoek waar de klappen vallen, maakten er een weinig spannend duel van op sportpark De Vegtlust. Zowel de Berkummers als de Hardenbergers creëerden bijzonder weinig kansen. De grootste kans in de 1e helft was voor de Berkummers , maar Pascal Diender raakte te bal ongelukkig.

Na rust hetzelfde beeld. Het was dan ook niet verrassend dat de bezoekers via een standaard situatie op voorsprong kwamen. Kenny Kroeze mocht van buiten het 16-meter-gebied aan leggen. Hij krulde de bal fraai in de bovenhoek. Berkum probeerde het nog wel maar was niet bij machte de wedstrijd te kantelen. De 0-2 van Buitenhuis was slechts voor de statistieken.

 

Scoreverloop:
55.          Kenny Kroeze                   0-1
90.          Stefan Buitenhuis           0-2

Gele kaart: Diender (Berkum),  Bayar (HHC)
Rode kaart:

Opstelling Berkum:
Mathijs Bouwhuis, Martin de Roo, Jurian Meijntjes (76e Dennis Horstman), Bouwe Zonnenberg, Edmund Mijnheer, Hiro Gnanapragassam, Leonard de Jong, Randy van der Weide, Marc van der Meulen, Bram Roelofs (62e Richard Bouwmeester), Pascal Diender (52e Onno Tammeling)

Opstelling HHC:
Danes, Voshaar, Offringa, Berger (46e IJzerman), Jurgens, Bayar, Bruns (68e Buitenhuis), Altunbas, Coenraad, Scheepmaker, Kroeze.

Scheidsrechter:   De heer J.S. Boringa

Toeschouwers:  700

Métier Man of the Match: Marc van der Meulen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)