Mishandelende ruziemaker aangehouden

Zwolle – Een 16-jarige jongen uit Zwolle is zondag 4 april rond 03.30 uur op het Lübeckplein aangehouden voor mishandeling. Surveillerende agenten zagen bij de ingang van de NS-tunnel een groep jongeren staan die over en weer stonden te schreeuwen. Bij controle bleek dat twee groepen uit een discobus waren gekomen.

Hierbij was de verdachte gaan schelden tegen personen uit de andere groep. Hierdoor ontstond een woordenwisseling waarbij de verdachte een 17-jarige jongen uit Kampen in het gezicht sloeg. Toen de politie ter plaatse kwam waren beide groepen nog steeds aan het ruziën. Aan de hand van verklaringen uit beide groepen kon geconcludeerd worden dat de verdachte de aanstichter was. Hij werd aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. De 17-jarige jongen uit Kampen liep verwondingen aan zijn gezicht op en deed aangifte.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Mishandelende ruziemaker aangehouden”

  1. Wat of iemand of wat en iemand 😮 En een matpartij waarschijnlijk….16 = mooie leeftijd om die onzin af te leren.

    16 jarige werd ingesloten; mooi. Waarschijnlijk wordt ie ook nog voor een “nooit weerdoen”-bedrag in zijn geldbuidel getroffen. Sommigen zijn zo hardleers dan, geldbuidel en vrijheidsstraf nog niet toereikend zijn. Van mij mogen ze overigens ook aan de OPVOEDERS vragen wat die ervan vinden…

    16 jaar….ruzie en van zich af meppend, als enige meegenomen; zal wel niet voor nixxx zijn….3.30 uur???
    Of interesseert het de opvoeders niet zo heel veel?

Reacties zijn gesloten.