Dubbelconcert Peter Pan Speedrock en Shaking Godspeed

Zwolle – Vrijdag 16 april staat er een stevige rockavond gepland in het Zwolse poppodium Hedon met een dubbelconcert van Peter Pan Speedrock en Shaking Godspeed.

ppsrmediumfotcreditlisaklappe_470.jpg
Foto: Lisa Klappe

Het Eindhovense Peter Pan Speedrock staat garant voor een snelle mix van punk, hardrock en rockabilly en de heren van Shaking Godspeed waren met hun rauwe en oprechte bluesy rock ’n roll één van de smaakmakers op het Groningse festival Noorderslag eerder dit jaar. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Paceshifters uit Wijhe. 

Peter Pan Speedrock
Luid, gemeen, snel en smerig! Er is eigenlijk geen betere manier om Peter Pan Speedrock te omschrijven. Pure eerlijke rock, of zoals wikipedia probeert: een mix van punk, hardrock, rockabilly en metal. Zoals de bandnaam doet vermoeden kan je het het beste gewoon Speedrock noemen. Gas erop is een understatement, want met Peter, Bartman en Bart in de tent weet je zeker dat het hard gaat. Uiteraard is levende mascotte Dikke Dennis ook deze keer van de partij, en wat hij komt doen blijft een verassing.  


Shaking Godspeed

Voormalig gitarist Wout Kemkens van het kortstondige Bloody Honkies is terug. Samen met bassist/toetsenist Maarten Rischen en drummer Pieter Holkenborg vormt Kemkens de psychedelische rockband Shaking Godspeed. Dat het powerrock trio het jaar goed begonnen is, is een ding dat zeker is. Met een knallend optreden op Noorderslag en een goed ontvangen debuutplaat kan er gerust gesproken worden van een vliegende start. Shaking Godspeed brengt rauwe en oprechte bluesy rock ’n roll.

 
Peter Pan Speedrock /Shaking Godspeed
Support: Paceshifters 

Locatie:          Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer:       Vrijdag 16 april
Open:            20:00 uur
Aanvang:        21:00 uur
Entree:           € 15,00

Voorheen werd het dubbelconcert Peter Pan Speedrock en The Shavers aangekondigd, maar in verband met gezondheidsperikelen heeft The Shavers het optreden in Hedon helaas moeten afzeggen.  

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en op de avond aan de kassa van Hedon.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)