Reüniemiddag Oude Ambachtschool (DOAS) in HCO

Zwolle – Naar aanleiding van de vele reacties over de Oude Ambachtschool (DOAS) organiseert het Historisch Centrum Overijssel een reüniemiddag voor alle oud-leerlingen en leerkrachten van de DOAS.

Het Historisch Centrum Overijssel (HCO) opent op 17 september 2010 samen met de DOAS en de SWZ haar deuren voor een tentoonstelling over de DOAS. Om deze tentoonstelling zo compleet mogelijk te maken deed het HCO een maand geleden een oproep naar verhalen en foto’s voor iedereen die bij de DOAS betrokken is geweest. Vele foto’s en verhalen stroomden binnen. Daarom organiseert het HCO op donderdag 22 april aanstaande een middag voor oud-leerlingen en -leerkrachten van de Oude Ambachtsschool in Zwolle. Tijdens deze middag kunnen alle oud-leerlingen en -leerkrachten kennis maken met elkaar en het HCO.

Naast het ophalen van oude herinneringen met elkaar, kunnen de oud-leerlingen en leerkrachten oude foto’s meebrengen van de DOAS-periode. HCO-medewerkers zullen de foto’s en verhalen opnemen en waar mogelijk presenteren in de tentoonstelling die dit najaar zal openen. De middag start vanaf 14.00 t/m 16.00 uur en vindt plaats in het gebouw van het HCO aan de Van Wevelinkhovenstraat in Zwolle.

Aanmelden kan door:

Aanmelden kan tot 16 april 2010.
Wij hopen u donderdag 22 april te mogen ontvangen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Reüniemiddag Oude Ambachtschool (DOAS) in HCO”

  1. Werkgevers en uitzendbureau’s die slim zijn zouden daar moeten gaan werven.
    Al die oud leerlingen zijn uniek, die hebben een vak geleerd en dat is nu zeldzaam!

  2. Dick, Ik denk dat je nu ietwat achterloopt..
    Ervaren vak- mensen / specialisten, op welk gebied dan ook worden breed gevraagd en de papiertjes laat men inmiddels in het midden.
    Het gaat er nu om om mensen te vinden die hoe dan ook kunnen voldoen aan specifieke behoeften.

    De helemaal ongeschoolde en vagere vakmensen zitten wel iets moeilijker in hun velletje.

  3. Hoi Hans2: Geweldig, dat het in “het met de handen werken” dus al gebeurd! Misschien ook wel goed om daar te beginnen een ongeschoold iemand kan soms uitstekend met de handen werken. Ook nog van aanpakken weten en gewoon een goed medewerker zijn. Las gister wel op een log dat iemand die bij een redactie solliciteerde 2 grote opdrachten moest inleveren. Voor haar 2e gesprek…nu hoort ze het volgende week. Misschien dat bouwvakkers ook wel kunnen laten zien wat ze kunnen en dat dat even zwaar of zwaarder meetelt dan een papiertje?…. Nu nog in zeer veel andere beroepen….

    Het doel van alle Personeelsbetrokken-medewerkers zou toch moeten zijn: de juiste mensen, tevreden, op de juiste plek?

Reacties zijn gesloten.