Jan Smit leeft zich uit in Zwolle

Zwolle – Dit najaar gaat de ‘Leef je uit’ concerttour 2010 van Jan Smit van start. Op 11 december zal hij met zijn nieuwe show ook IJsselhallen Zwolle aan doen. Zoals zijn fans gewend zijn, zal ook dit concert een spectaculaire show worden.

Jan Smit voert sinds een aantal weken de singlehitlijsten aan met zijn hit ‘Leef nu het kan’ en ontving voor zijn album ‘Leef’ een platina award. Reden genoeg voor een concerttour. Op zaterdag 11 december zal hij in IJsselhallen Zwolle te zien zijn met de ‘Leef je uit’ tour. Dat Jan Smit tijdens zijn optreden voor het nodige vuurwerk zorgt, behoeft geen verdere uitleg. Naast zijn grote hits van de afgelopen jaren zullen ook de gloednieuwe nummers van het album ‘Leef’ niet ontbreken tijdens zijn optreden. Het voorprogramma tijdens de ‘Leef je uit’ tour wordt door niemand minder dan Frans Duijts verzorgd.

Kaartverkoop

Kaarten voor de ‘Leef je uit’ tour zijn vanaf heden verkrijgbaar online via www.ntk.nl, telefonisch via de Nationale Theater Kassa 0900-9203 en in het hele land bij alle Free Records Shop filialen. Voor meer informatie zie kunt u terecht op www.leefjeuitconcerttour.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Jan Smit leeft zich uit in Zwolle”

  1. Tuurlijk wie niet. Zelfs Jan Smitje. Yolante leeft zich uit in Milaan en die kabouter van em laat zijn traptechniek spreken…..iedereen blij 😀

Reacties zijn gesloten.