Tekort aan Telegraaf bezorgers in Zwolle

Foto van auteur

Sinds acht weken ontvangen Zwollenaren die geabonneerd zijn op de Telegraaf, de krant niet op tijd of helemaal niet.

Het bedrijf dat de dagbladen bezorgt heeft te weinig bezorgers. Hoeveel mensen hun krant dagelijks niet op de mat vinden is onduidelijk. Het dagblad doet in huis-aan-huisbladen in Zwolle een oproep om bezorgers te werven. Wanneer de Telegraaf in Zwolle weer op tijd op de mat valt, is nog niet duidelijk.
Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Tekort aan Telegraaf bezorgers in Zwolle”

 1. het valt wel mee, op dit moment ligt er maar 1 wijk open waar geen bezorger voor is. mochten er nog bij de mensen belangstelling bestaan
  voor een krantenwijk en/of een zondagswijk meldt u aan.de reservebezorger

 2. Stadshagen:
  Regelmatig te laat of niet.. Met te laat bedoelen we rond 07.30 uur, terwijl men vaak al om 07.30 uur naar het werk vertrekken.

 3. Stadshagen: Wij hebben ondertussen sinds begin dit jaar de krant maar 4 keer gehad. Vrienden in de binnenstad helemaal niet. Ook de communicatie hierover is ronduit slecht vanuit de Telegraaf. Je moet hun ieder keer bellen. Niet in 1 keer een brief gehad met uitleg van de situatie altijd maar bellen, en nabezorging geen enkele zin. Hoe moeilijk is het om in 8 weken bezorgers te vinden. Andere kranten hebben daar blijkbaar geen moeite mee.

 4. Inderdaad is de bezorging zeer slecht. Wij hebben intussen ons weekendabonnement maar opgezegd. Ongeveer 8 keer geen krant gehad, gebeld, nooit een krant nabezorgd………

 5. Hier in Zuid net zo, dan weer dagen niet 1 dag wel dan weer dagen niet.
  Je moet dan bellen dan bezorgen ze hem na en ook dat gebeurt dan niet. >:(

 6. ook wij krijgen regelmatig de krant niet. Zwolle Zuid!! >:( >:( >:( trekken de betaling in, en als het zo door gaat, jammer dan….. weg telegraaf.
  Ook bellen heeft geen zin, er zijn nog meer dan 10 wachtende voor u. En dat gaat zo standaard.

Reacties zijn gesloten.