Zwolle verliest in de nacompetitie van Excelsior

|   Laatste wijziging

Zwolle – FC Zwolle heeft donderdagavond de eerste wedstrijd in de Play-off nacompetitie verloren van Excelsior Rotterdam. In het Oosterenkstadion werd de uitslag een teleurstellende 0-1.

fczwolle_excelsior_nacomp_5888_470.jpg

Al in de 10e minuut was het Fernandez, die na een foutieve pass van Reijnen de 0-1 aantekende. Dat was een zware klap voor de Zwollenaren. Vooral in de tweede helft zette Zwolle aan, maar wist verschillende kansen niet in een doelpunt om te zetten. Slot kreeg tijdens het duel de gele kaart. A.s. zondag speelt FC Zwolle de beslissende uitwedstrijd bij Excelsior in Rotterdam.

fczwolle_excelsior_nacomp_6037_470.jpg

fczwolle_excelsior_nacomp_5987_470.jpg
Opstootje rond Arne Slot …

fczwolle_excelsior_nacomp_6058_470.jpg

Meer foto’s zie "Lees verder"

fczwolle_excelsior_nacomp_5878_470.jpg

fczwolle_excelsior_nacomp_5937_470.jpg

fczwolle_excelsior_nacomp_5953_470.jpg
Penalty?????

fczwolle_excelsior_nacomp_5975_470.jpg

fczwolle_excelsior_nacomp_5988_470.jpg
Stevige charge van Arne Slot …

fczwolle_excelsior_nacomp_5989_470.jpg
Gevolg: gele kaart …

fczwolle_excelsior_nacomp_6030_470.jpg

fczwolle_excelsior_nacomp_6055_470.jpg

fczwolle_excelsior_nacomp_6065_470.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

55 gedachten over “Zwolle verliest in de nacompetitie van Excelsior”

  1. Het was niet best 🙁 alles maar half:'(

    Maar kom op mensen, er is nog hoop, for old times sake, ”Country roads take me home to a place were i belong”. Maar hoogst waarschijnlijk waren de mensen die nu bij de voetbal zijn er toen niet bij en zal niemand deze geweldige uitwedstrijd naar Excelsior Rotterdam zich herinneren, wat een support!! Ik hoop dat iedere supporter zondag afreist naar Rotterdam!

    PS: de volgende x gewoon heel stoer in je hand houden en doorgeven, niet aansteken en op de stoeltjes gooien zodat de boel in de brand vliegt! En gvd al helemaal niet op het KUNSTGRAS veld gooien!>:(

  2. amateurs, zelfs die betonnen grafbak zijn ze niet waardig. En maar de stoere jochies uithangen in de joffer (proest ;D )

  3. Een foutieve pass van Reijnen, volgens het weblogZwolle verslag …?
    Een pupillen-fout van de eerste orde, in de “belangrijkste wedstrijd van het jaar”.
    Reijnen wordt gewogen en te licht bevonden, juist in dergelijke
    wedstrijden kun je je niet zulke slippers veroorloven.
    Na deze afgrijselijke fout was het elftal ook merkbaar de weg kwijt lange tijd in de eerste helft . Kwam ook nog bij, het belabberde fluiten van de scheidsrechter, die Danny Schreurs in de eerste helft en Cecilio Lopes in de tweede een penalty onthield.

  4. @ woutje

    Cecilio Lopes had makkelijk door kunnen lopen . hij ging gewoon liggen man

    Zondag met z’n alle Forza Zwolle !

  5. Hebben we trouwens duitse reclame achter op het shirt tegenwoordig ? Maakt mij verder niet uit zolang het maar geld opleverd .

  6. Reijnen krijgt het hele seizoen al veel krediet vind ik, die mag best eens gepasseerd worden. En inderdaad ging Lopes gewoon zelf naar de grond, wel was het gewoone en zware handsbal bij die corner in de laatste 10 minuten.

  7. volgend seizoen weer gewoon van voren af aan beginnen zoals we al wel gewend zijn.De eredivisie is toch een graadje te hoog voor de club.

  8. Cecilio Lopes had makkelijk door kunnen lopen . hij ging gewoon liggen man

    Nee, hij werd duidelijk in de rug gelopen.
    Maar goed, dramatisch slecht gespeeld. passes over 4 5 meter kwamen niet aan. Reijnen dramatisch, van Polen onzichtbaar, van de Wal dramatisch, bakkati op de verkeerde plek, Schreurs en Rojer die geen meter meeverdedigen. Geen beweging.
    Gewoon K*T!

  9. Bericht door pieters, op 7 mei 2010 om 07:51
    volgend seizoen weer gewoon van voren af aan beginnen zoals we al wel gewend zijn

    Zoals WE al gewend zijn?
    Jij kwam toch nooit, jij gaat toch alleen naar ploegen die voor de prijzen spelen en winnen. Dus ben je nu voor tw*nte en *j*x?

  10. Maar kom op mensen, er is nog hoop, for old times sake, ”Country roads take me home to a place were i belong”. Maar hoogst waarschijnlijk waren de mensen die nu bij de voetbal zijn er toen niet bij en zal niemand deze geweldige uitwedstrijd naar Excelsior Rotterdam zich herinneren, wat een support!! Ik hoop dat iedere supporter zondag afreist naar Rotterdam!

    Die wedstrijd kan ik me niet meer herinneren, wel een wedstrijd in nc die we verloren en op de terugweg bij een plaspauze ben ik over zo’n wit reflectorpaaltje gestuiterd. Uiteraard hebben we dat paaltje toen meegenomen.

  11. weer erg teleurstellend. met name de vernielzucht van de de zogeheten vanda’s, die van mening zijn alles maar te moeten slopen.

  12. Het meest positieve van FC Zwolle vind ik dat ze het originele blauw witte stadswapen nog in hun logo hebben en op hun shirt dragen in plaats van het nietszeggende blauwe handje van de gemeente Zwolle.

  13. met name de vernielzucht van de de zogeheten vanda’s, die van mening zijn alles maar te moeten slopen.

    Waar haal je dat vandaan? De heren Vanda’s zaten gewoon op vak 20/21 dus de sloperij was NIET van hun.

  14. Sjonge jonge verdieping, echt je wordt met de dag ongeloofwaardiger!

    Het was een collectief falen!! Maar er is echt nog hoop!!

    Je was er wel bij Edwin, 90 min lang country roads gezongen! Lang geleden hoor, denk 7 a 8 jaar ofzo…..

  15. euhh, verdieping?
    slaat waarschijnlijk niet op het feit dat je je ergens in verdiept, maar dat je een verdieping mist in je hersenpan…..

    Graag eerst iets zeker weten voordat je domme dingen uitkraamt.

    wat een but wedstrijd. Lopes moet gewoon zelf schieten en niet wachten todat hij een duw krijgt???

    maar goed, zoals altijd geloof ik er gewoon nog in, simpelweg omdat er nog een wedstrijd te spelen is.

    Come on Zwolle!

  16. Mooi plekkie op de hoofdtribune. Via deze onsympatieke weg wil ik Neerlands zakenvrouw van het jaar, Marlies van Wijhe, graag bedanken. Die wedstrijd…uh. Maar het moet nog kunnen!

    Kom er echter niet onderuit dat het gebeuren in Rotjeknor gisteravond, mbt Feyenoord-Ajax overheerste. Groningen, viel ook tegen zeg! Eagles goed! Maar een bekende die terugkwam van De Egels vond het slecht dat ze niet doordrukten met 2-0 tegen 10 man.

  17. dat vakkundig verwijderd werd wel.

    Dat was niet echt vakkundig. Daar liepen eerst een heleboel oranje en gele jassen te slapen. Appie schopte dat ding van het veld. Toen werd de security pas wakker. Viel nog mee dat ze Appie niet oppakte.

  18. Haha, “Zeg vriendelijke (dat was het tenminste 14 dagen geleden wel) meneer van de gipskamer, wilt u mijn duim in de bierglas-stand gipsen?”
    …Danku!

  19. Wat een vertoning en wat een sfeerloos stadion hebben we toch om maar niet te spreken van kunstgras….
    Heb nog steeds goede moet, maar geacht bestuur verander dat stadion zodat we weer dicht op het veld zitten en pleur er normaal gras in zodat we niet elke week naar zaalvoetbal zitten te kijken .
    Dit stukje heb ik uit de Stentor geschreven door John.
    Ik ben het volkomen met hem eens. En FC Zwolle ga eens investeren in het veld en niet met voetballers die het niveau net niet halen.
    Die investering haal je er weer uit als je resultaten haald .
    En je trekt ook meer publiek gisteravond was het bedroevend.
    In de nacompetitie moet je een vollebak trekken.8)8)8) groetjes

  20. Wat je zegt Bolke, nog een wedstrijd te gaan! Als je er daar 1 maakt is het al verlenging dus.

    Daarom verloren we dus, als ik het goed begrijp, Dick was gewoon onder de koffer in het stadion 😮

    Er zit volgens mij een flinke schroei plek op het veld als ik het goed zag.

  21. Trouwens, je kan lullen wat je wilt maar er zat gister duidelijk meer publiek dan anders, er waren zooo veel mensen die ik nog nooit eerder had gezien…

  22. 🙂 Natascha…Had G. het ook al over: Ben dit jaar 5x geweest:

    Godenzonen wonnen (13-1 geloof ik?) en legden de basis voor deze beker tegen Wezup.

    Volendam
    Excelsior: dom verlies…met meer bezieling (in de 1e helft en) zeker in het NIET AANGEKONDIGDE Zwols Kwartiertje hadden ze 1-1 moeten spelen.
    Veendam
    Top Oss

    Volgens mij (die laatsten). WE wonnen minstens 1x met 5-2 geloof ik. Al misten we gelijk na de rust 2 doelpunten omdat het lang duurde met het drinken & chips.

    Maar DE BAN is gebroken….ze (partij waar ik voor ben) verliezen niet alleen als ik erbij ben 😉

  23. Geen idee joh, heb Rudeboy voor het laatst gezien hier in de buurt terwijl ie aan het werk was. In het stadion al heeel tijd niet meer gezien, ik meen gae uit de laatste x was.

  24. Edwin ik heb de weg naar het stadion aan de ceintuurbaan vele malen afgelegd op de zondagen die ze thuis speelden en ook mooie tijden daar gekent .Al vanaf dat het nog PEC was tot nu toe de FC Zwolle het gaat soms heel mooi maar komen steeds te kort voor het hogere niveau.Misschien wil jij dat liever niet zien.

  25. Wat een afknapper gisteravond, geen sfeer in het stadion, geen beleving bij de spelers en daar hebben we nu een seizoen over gedaan om dit te bewerkstelligen.
    Revanche a.s. zondag?! Mag ik toch hopen.

  26. Volgend seizoen zal ook wel weer aangeduid gaan worden als het zoveelste overgangsseizoen………zucht.:'(:(

  27. Wat een stelletje idioten om een fakkel op de tribune af te steken en vervolgens op de stoeltjes te gooien dan ook nog eens de held uithangen en je verschuilen onder een vlag als je echt een vent bent hou je zelf de fakkels vast en aanvaard je de gevolgen.

    Nee het enige wat ze kunnen is de club schade toebrengen onder het mom van dat zij de echten zijn ( oh sorry die discussie was al geweest) wat mij betreft de daders pakken een sv voor het leven en opdraaien voor de schade echete of niet .

    OPPAKKEN EN EEN SV wegwezen

  28. Al vanaf dat het nog PEC was tot nu toe de FC Zwolle het gaat soms heel mooi maar komen steeds te kort voor het hogere niveau.Misschien wil jij dat liever niet zien.

    Dat heb ik allang gezien, maar daar gaat het NIET om.
    Ik ga naar de FCZ om VERMAAKT te worden, net zoals mensen naar het theater gaan, ga ik naar het oosterenk theater. Ik wil MOOI voetbal zien met een ploeg die er hard voor werkt.

    Vermaak, daar gaat het om en niet om die zuurpruimende opmerking van; het is nie wat en wordt ook nooit wat. Met zo’n instelling zal het ook nooit wat worden.

  29. geen sfeer in het stadion

    Wat is sfeer?
    Ik vond dat er vanaf de me aardig wat sfeer kwam, wat regelmatig werd opgepakt op de FP tribune.

    Of moeten er weer blauwitte slingertjes opgehangen worden?

  30. waarom speelt Zwolle nou altijd in zo’n tergend laag tempo…..
    Er was genoeg inzet, maar de echte kwaliteit ontbreekt, de meest simpele dingen zoals een goede inspeelpass, het belopen en bespelen van de vrije ruimtes etc. Die kwaliteit is er niet. Dit stadion is oon niet sfeerverhogend met die oostblokmuren eromheen. Nee jammergenoeg heeft deze ploeg helemaal niets in de eredivisie te zoeken. gelukkig maar, anders dreigt voor Zwolle ook de rkc-variant.
    Bij eventuele promotie heb je alleem meer seizoenskaarthouders, maar het zakenleven gaat toch niet in Zwolle investeren!
    bovenin meedraaien in de jupiler en een periode pakken, dat is het niveau van dit fc Zwolle

  31. Vandaag een speciale training: het aanleren van het zich onopvallend posteren tussen de linies. Groot succes. Daarna een extra training: het herkennen van de onopvallend geposteerde medespelers en het geven van een blinde pass.

    Laten we er voor morgen maar van uitgaan dat het “de dood of de gladiolen” wordt. Hup lui, druk een punt!;)

  32. Bericht door drama123, op 8 mei 2010 om 16:30
    Hup lui, druk een punt!

    @Drama, dat geschreeuw kwam vroeger toch uit de Kakhoek van het voormalige PEC?

  33. @ john, gister 22:15. The Kickert vanmidag ook gespot. Vlak voor WVF’s grote feest. Niet weer gezien. Zal wel last van Lentekriebels jeuk hebben of hij probeert de doos Belgisch goud te gelde te maken. Via deze onsympatieke weg wil ik hem toch een andere doos aanbevelen 😉

  34. @ASSENDORPER ; wij stonden op basis van onze zeer beperkte financiele bijdrage regelmatig achter het doel. Bij een corner van PEC scandeerden wij “halve goal, halve goal, halve goal” tot dattie genomen was. Je begrijpt dat dit de bezoekende verdediging deed sidderen.

  35. @ verdieping… Als je de sfeer matig vindt dan spreken we effe wat af. om zomaar iets te roepen als je er helemaal niet bij bent geweest mafkees. Rudeboy was er gister niet bij maar de grote kickert 😉 zat gewoon bij ons en hij heeft ook deze keer de wedstrijd helemaal afgezien.

    De slopers. VNH

  36. Zwolle doet het de laatste tijd gewoon wat minder, maar mag ik men eraan herinneren dat wij als trotse zwollenaars: Wel mooi Graafschap met 4-1 genackt hebben??:D En daar mogen we best even trots op zijn.
    FC Zwolle heeft de 2de wedstrijd inmiddels ook verloren met 4-3 dat is jammer want nu is het over, geen promovatie voor zwolle dus:(
    groetjes een groot Fc Zwolle aanhanger

Reacties zijn gesloten.