Eerste training FC Zwolle vrouwen

Foto van auteur

Zwolle – Zaterdagmorgen is in het Oosterenkstadion de eerste training van het nieuwe FC Zwolle vrouwenteam, dat in de eredivisie zal uitkomen, begonnen. Onder leiding van trainer, en oud- FC Zwolle spits, Bert Zuurman werd op het kunstgrasveld door maar 11 dames getraind. Twee speelsters onbraken. Een dunne selectie!

fcv_1.jpg

De selectie bestaat momenteel uit 13 spelers. Het vrouwenteam van FC Zwolle opent het seizoen op donderdag 2 september tegen landskampioen AZ. Het debuut van de vrouwen vindt plaats op de velden van Be Quick ‘28 en begint om 19.30 uur. Voordat de vrouwen echt aan de bak moeten worden er verschillende oefenwedstrijden gespeeld. De eerste vindt 7 augustus plaats op de Open Dag van FC Zwolle. De vrouwen treden dan aan tegen de buurvrouwen van Be Quick’28.

fcv_2.jpg

fcv_6.jpg

fcv_5.jpg

fcv_3.jpg

fcv_4.jpg

8 gedachten over “Eerste training FC Zwolle vrouwen”

  1. Waarom speelt het eerste elftal van FC Zwolle mannen wel in het stadion en het eerste elftal van FC Zwolle vrouwen niet??

  2. Bert is een held! Btw weet iemand of ik met mijn seizoenskaart ook naar wedstrijden van de dames kan? (seizoenskaart moet ik nog aanschaffen)

  3. @ Rinus

    Als de vrouwen in het stadion spelen en er is een x 150 man.. heeft dat geen uitraling.. + dat de verlichting dan ook weer extra geld kost wat ze niet hebben

  4. ” Onder leiding van trainer, en oud- FC Zwolle spits, Bert Zuurman werd op het kunstgrasveld door 10 dames getraind. ”

    Dus Bert Zuurman werdt getraind door 10 dames?

Reacties zijn gesloten.