Inbrekers draaien brandkraan open

Foto van auteur

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er in een pand aan de Overtoom door onbekenden vernielingen gepleegd. Vermoedelijk heeft men zich door insluiping toegang verschaft tot het pand. Men heeft de sportaccommodatie, gelegen op de derde etage, overhoop gehaald en vervolgens heeft men de sportattributen kriskras door de gehele ruimte verspreid. Tevens is er een brandkraan opengedraaid. Hierdoor is er waterschade aan het pand ontstaan. Het is nog onbekend hoeveel schade het pand heeft opgelopen. Er is een onderzoek ingesteld.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen. Mocht u zaterdagavond of in de nacht van zaterdag op zondag iets opvallends gezien hebben wat te maken kan hebben met deze zaak, dan verzoekt de politie u contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

1 gedachte over “Inbrekers draaien brandkraan open”

  1. Dit is natuurlijk met voorbedachte rade mensen. Het is toch onwaarschijnlijk dat iemand voor de lol een dergelijke actie initieert? Tenslotte is het ook niet zomaar op het pad zo’n derde etage. Als de politie nou eens fijn sporenonderzoek doet dan is dat varkentje waarschijnlijk wel snel gewassen. Dit soort locale terreur moet direct de kop in gedrukt worden. Niet grappig! :-*

Reacties zijn gesloten.