Man steekt drie personeelsleden van uitzendbureau neer

Foto van auteur

Maandag, even voor het middaguur rond 11.30 uur, zijn bij uitzendbureau Tempo Team aan de Sassenstraat door een man drie personeelsleden neergestoken. De dader kon snel in de kraag worden gegrepen en werd overgebracht naar het politiebureau.

Na het geweldadige incident is één van de personeelsleden het tegenover gelegen uitzendbureau Timing binnengerend. Twee agenten, die toevallig bij de straat vertoefden konden de dader snel aanhouden nadat ze pepperspray in zijn gezicht hadden gespoten. De personeelsleden werden door een 18 jarige man uit ‘s-Gravenhage met een mes mishandeld. Eén van hen, een 37-jarige man, raakte zwaargewond (buikwond), de twee anderen, een 32-jarige vrouw en een 28-jarige man, liepen  minder ernstige verwondingen op aan handen en hoofd. De 37-jarige medewerker, die zwaargewond raakte, werd onmiddellijk geopereerd. Hij is buiten levensgevaar. In het uitzendbureau ontstond tussen de aangehouden man en één van de medewerkers een woordenwisseling, waarbij de twee andere medewerkers in de bres sprongen. Dat ontaardde in een schermutseling waarbij de man een mes gebruikte. De man gaf aan nog geld te krijgen van het uitzendbureau en wenste dat onmiddellijk betaald te krijgen. De politie zette de Sassenstraat af en startte een sporenonderzoek in het uitzendbureau.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Man steekt drie personeelsleden van uitzendbureau neer”

  1. was vanmiddag toevallig toen ze een van die mensen op de spoedeisende hulp aan het helpen waren in Sophia. Allemaal agenten erbij…. vroeg me al af wat er gebeurd was. Thx voor info, weer een radsel opgelost..

  2. Tjonge, tjonge, dat is toch van de zotte. Je wordt om het minste of geringste tegenwoordig al neergestoken, gemept, of in elkaar getrapt… Denk je veilig een kantoorbaantje te hebben. De wereld wordt steeds zieker. Hulpverleners die hun werk niet kunnen doen, medewerkers van de sociale dienst, noem maar op.

  3. De man die gisteren in uitzendbureau Tempo Team in Zwolle drie medewerkers heeft neergestoken, eiste een bedrag van rond de 130 euro.
    Het uitzendbureau bevestigt dat het om een bedrag ging in die orde van grootte. De man had naar eigen zeggen het bedrag nog tegoed van het uitzendbureau. Er ontstond een ruzie over, waarbij de man een mes trok en daarmee drie medewerkers verwondde. De vestiging is vandaag wel open, maar draait op medewerkers van andere filialen.

    Bron: RTV Oost

Reacties zijn gesloten.