Hotspot

Foto van auteur

Daar is die weer… Het populaire raadspel De Hotspot.

Op welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ??

Deze:

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

24 gedachten over “Hotspot”

 1. Wonderbaarlijk hoe snel soms een antwoord geraden wordt. Jeffrey is dit keer de gelukkige !! Op een flat (tegenover het nieuwe winkelcentrum Holtenbroek) aan de Bachlaan staat op schoorstenen de letters S O E M geverfd. De M daarvan was de Hotspot dit keer.

 2. Als ik eens en keer een bushokje onderk**s, kan dat dan ook een hotspot worden? Ik vind graffiti een vorm van vandalisme (en met mij hetwetboek van strafrecht). Ik vind het onterecht dat een dergelijke, de maatschappij onwelgevallige uiting, zo’n positive aandacht krijgt.

 3. En ik vind grafitty een vorm van kunst en al een dapper initiatief van SOEM om zo hoog op een dak zijn ding te doen.
  Zonde van alle kosten dat het weggehaald moet worden inderdaad.
  Laat het anders gewoon staan? Die gasten stop je niet met een wetboek.
  Laat Zwolle maar eens een grote plek verzinnen waar (beginnende) artiesten hun werk op kwijt kunnen en waar het ook goed zichtbaar is. Dat muurtje achter de Hedon is veels te kleine gezien het grote aantal artiesten dat zwolle herbergt.
  Ben je vast niet met me eens h?©, christiaan? 😉

 4. 99,9% van alle graffiti is rotzooi en de meeste spuiters gaat het alleen om naamsbekendheid(same aka seem) en het onder kalken van andermans spullen(ff naar de yard).
  En waarom een grotere plek voor deze rotzooi ook bij Hedon ziet het muurtje er vaak niet uit.
  Graffiti kan best mooi zijn maar er zijn er maar weinig die het echt kunnen.

 5. Das waar Roy, daarom is is een grote oefenplek ook nodig!
  Dan hebben we gelijk een plek waar de eigenaar het er mee eens is en een galerij waar pec eens zijn horizon kan verbreden. Die geniet ook vast van de grafitty in het stadion! 8)

 6. Je weet niet half hoe breed mijn horizon is 😀 .

  Het gaat mij er om dat iedereen zichzelf een kunstenaar mag noemen, maar zijn kunst vervolgens niet aan iedereen op hoeft te dringen. En zeg nu zelf, het gekrabbel op dit plaatje is toch pure bagger. Iedereen is zo druk om Holtenbroek leefbaar te maken en dan komt er een zich kunstenaar noemend persoon al het goede werk even ongedaan maken. Daardoor krijgen de echte artiesten die slechte naam.

 7. zo’n gebouw NIET onderspuiten is juist een belediging, allemachtig wat een gedrocht. Wordt gelukkig gesloopt.

  Verder vind ik dat de geluidswal van de a-28 wel vol gespoten mag worden in de steil zoals ze dat al doen in de binnenstad bij panden die worden verbouwd. Dat is gewoon kunst, en dan is graffiti juist goed.

 8. Hahaha, idd dat weet ik zeker niet nee, maar weet je wat mij ook enorm stoort, die schotels, geen gezicht! Een doorn in het oog als je het hebt over de opknapbeurt van Holtenbroek. ;D
  Dat van het kunst noemen is puur mijn mening en blijkbaar van vele meer. Misschien toch maar subje aanvragen. ;D

Reacties zijn gesloten.