Demonstratie circus tijdens Koninginnedag in Zwolle

Foto van auteur

Stichting Circus Pavarini zal tijdens Koninginnedag tussen 11.00 uur en 16.00 uur prominent aanwezig zijn naast de Broerenkerk in Zwolle.

Er zijn bij de kerk diverse demonstraties, o.a. diabolo, jongleren, koorddansen en eenwielfietsen. Daarnaast kunnen deze technieken zelf beoefend worden op het workshopterrein waar vrijwilligers en oudere cursisten iedereen begeleiden bij de circuskunsten.

Om ongeveer 12.30 uur zal er een voorstelling zijn door Arjan de Graaf, de artistiek leider van Pavarini. Voor meer infgormatie zie de website www.pavarini.nl of stuur een mailtje via de site.

Circus Pavarini is ontstaan vanuit een wijkproject in Holtenbroek en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige circusclub met cursussen en optredens. Iedereen vanaf 5 jaar kan bij Pavarini terecht voor een cursus.

Er wordt gewerkt in verschillende leeftijdsgroepen : vanaf 5 jaar, vanaf 8 jaar , vanaf 11 jaar en een groep voor 18 jaar en ouder.
Tijdens de cursus wordt gewerkt met vele verschillende circustechnieken o.a. : acrobatiek, koorddansen, kogellopen, trapeze, jongleren, diabolo, Chinese bordjes, cigarboxes, devilsticks, waterslingers, lage en hoge eenwielfietsen, stelten, rola rola en nog veel meer.
Circus is natuurlijk geschikt voor iedereen met lef, maar ook kinderen met ADHD, slechte motoriek of faalangst kunnen prima bij Pavarini terecht.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Demonstratie circus tijdens Koninginnedag in Zwolle”

 1. Goh,

  Ik dacht dat het spektakel rondom de broerenkerk altijd aan de gezamenlijke scoutinggroepen was voorbehouden. Doen ze al vele jaren. Daarmee kunnen ze wat geld binnenhalen om hun activiteiten te bekostigen. Ik gun Pavarini ook wel hun exposure, maar die ruimte was toch al bezet? Of is het dat grasveld naast de Librije aan de Pletterstraat? waar vroeger auto’s stonden?

  Groet van Q106 -die zelf een jaar hielp bij pavarini-

 2. OOOOOOOOO leuk ik zit er ook op op PAVARINI dus ik ga vast ook mee doen op mijn eenwieler. er zal wel genoeg plek zijn voor iedereen ook de scouting.

 3. Beste Mensen,

  Pavarini stond hier niet op eigen initiatief, maar op uitnodiging van het oranjecomitee. WAARBIJ ONZE ACTIVITEITEN GEHEEL GRATIS WAREN TIJDENS KONINGINNEDAG. Jammer dat er mensen commentaar leveren zonder zelf herkenbaar te zijn of zonder te informeren, één telefoontje was genoeg geweest om te weten hoe dit georganiseert was.

  met vriendelijke groet,

  Arjan de Graaf, projectleider |Pavarini.

Reacties zijn gesloten.