Algemeen Log 161

Foto van auteur

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 162 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

258 gedachten over “Algemeen Log 161”

 1. Potver 3 jantjes… hoe krijg jij het voor elkaar om zo groot te posten, terwijl ik in paniek allerlei pagina’s probeer om dit log te krijgen????

 2. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Tim met z’n 9de gouden plak

  Eregalerij:

  met 3: JanD, Verdieping, Koko Hattem en Plantje

  met 4: Wim en Appie

  met 5: Bernard en Eva

  met 6: Gezellig, drama123, Ingrid, Natascha en ja-tsja

  met 7: Derk

  met 9 :Tim

  met 12:Joppuh

  met 13: Assendörper

  met 21: Iemand die afscheid heeft genomen.

  :D:D:D

 3. Bericht door Eva, op 31 augustus 2010 om 23:58
  Derk? Wat is er met Dick?

  Dick wilt niet meer meedoen met di(ck)T grapje dick maar die kun jij wel hebben. :D:D:D Nee dick wilt niet meer meedoen in in de felicitatiedienst, heeft hij zelf ook te kennen gegeven.

 4. verder niks mis mee hoor, hij zal een ander de eerste plaats wel gunnen denk ik.

  Trouwens iedereen de groeten van Tim, ik kreeg net sms van hem hij ligt al onder de wol

 5. Weet ik niet Koko moet er maar eens langs rijden maar mijn agenda voor aankomende week zit al aardig vol, kijk wel of ik een plekje kan vinden.

  Ben jij morgen trouwens de hele dag op de camping? Moet je 06 nog even terug zoeken in de agenda.

 6. Dan zou het een heeeeeele lange worden onderhand…
  Nee, ik ben bezig met 3 sjaals tegelijkertijd (uiteraard op verschillende pennen). 2 voor mn dochtertje en 1 voor mezelf. Eigenlijk is het gewoon een soort van bezigheidstherapie…
  Over een poosje ben ik het weer zat en dan doe ik het ook jaaaren niet meer… Eigenlijk kan ik ook helemaal niet eens breien. Verder dan insteken, draad omslaan, doorhalen en af laten gaan, kom ik echt niet. Ik zit me nu ook al af te vragen, hoe ik het breiwerk weer van mn pennen moet halen, de afwerking.

 7. Bericht door Eva, op 1 september 2010 om 00:13
  Ja en nee…
  Het toeval wil, dat ik wel aan het breien ben…

  Boduren is in hoor ga dat morgen maar een proberen!

 8. Borduren heb ik in mijn tienerjaren ook wel gedaan…
  Maar daar heb ik het geduld niet meer voor.
  Het gaat eigenlijk om het verstand op nul zetten. Dat gaat met borduren niet.

 9. Bericht door Eva, op 1 september 2010 om 00:20
  Laatst lagen er bollen wol in de bak van de Zeeman, met de pennen er naast. Heb meteen grof ingekocht. Inmiddels al 3 bollen op.

  Aha we gaan een verloting doen voor een twee meter warme sjaal van Eva, Welk doel gaan we aan? Ik doe mee!

 10. Hoppaaaaa d’r uut!

  We gaan naar Canada toe.

  Gelukkig hebben we wel geregeld dat ons huis niet leeg staat in de tijd dat we er zitten, want anders zou ik niet met zo’n gerust hart vertrekken!

  Nee, het Plantenvrouwtje is geboren in Canada en we gaan kijken waar zij geboren is, waar ze zoal gewoond heeft enz. We hebben ook nog een paar dagen met een vriendin van haar en de verloofde daarvan afgesproken. Daar gaan we samen mee naar de Niagara falls.
  Ook wel spannend voor haar, want ze heeft die vriendin al 15 jaar niet meer gezien!

 11. Grrrr…altijd leuk… Oracle database exporteren… hij doet het wel maar geeft de melding:”EXP-00091: Twijfelachtige statistieken exporteren”.
  Is het nu wel of niet gelukt?!? Googelen maar weer!

 12. Ik zit me nu ook al af te vragen, hoe ik het breiwerk weer van mn pennen moet halen, de afwerking.

  De laatste lus over de voorlaatste halen enz. Bij de allerlaatste lus de draadafknippen en er doorheen trekken. Wel die draad nog even met een maasnaald onzichtbaar afwerken.

 13. 😮 Derk: “iemand”?

  En

  Bericht door Derk, op 1 september 2010 om 00:21
  Bericht door Eva, op 1 september 2010 om 00:14
  Maar euh, Derk… de volgende keer dan niet meer zo dramatisch een streep door een vage tekst doen, hoor…
  Schrok me een hoedje!

  Zal het nooit meer doen, volgende keer als hij het echt zeker weet is die van de lijst.

  Hij? ECHT ZEKER WEET?????? Asjeblieft ben er bij Drama al over begonnen. Volgens mij lees jij de TeleTroepToeTerT en andere sensatiebagger teveel :o;) Wat vind je overigens van die 2 VERDACHTEN die overal potificaal in beeld zijn gebracht met naam en toenaam? Zonder balkje?

 14. Boefje Opa Beelen: “Ik blijf de andere sekse er om bewonderen…dat ze zonder plu….droog blijft van boven en nat van onderen” 😮 Net even iets anders als het Tiroler-viveau hier soms ten toon gespreid 😉
  Meer het Achterhoeke-niveau?

  BEEGEES-Staiing alive :D:D:D

 15. Ow Plantje, dan heb ik dat maar aangenomen. Omdat ze daar geboren was. Hoorde, van t weekend, over enorme melkveehouderijen door Nederlanders. Ging over een geemigreerde jongen uit Westenholte. Die van Evert van B. was er nog maar een kleintje bij. Hoeveel 1000-en koeien wel niet 😉

 16. Bericht door Plantje, op 1 september 2010 om 07:17
  We gaan naar Canada toe.

  Nou dan eindelijk ook jullie vakantie hahaha. Ook naar Edmonton? Mijn opa woont daar! Ik zou er ook eens heen moeten maar zie dan toch een andere bestemming waar ik liever heen ga hahaha ach het komt er ooit wel eens van.

  Goedemorgen mensen! Tim gefeliciteerd man!

 17. Ha de nieuwe Vpro gids is binnen.

  dick; fyi, ik nam een proefabbonnement op de vara gids, het duurde 3 maanden- echt waar- voor men daar eea verwerkt had en ik ‘m kreeg
  Nu onlangs voor de Vpro gids gekozen, die is amper verkrijgbaar en stúkken beter, en die had ik de week erop al…
  Conclusie; qua klantvriendelijkheid is de vpro echt beter.

 18. Eva nou leer ik je nog niet kennen met je twinkelende oogjes,kan helaas vanmiddag de opening niet doen van de kermis .Krijg net vanochtend in alle vroegte bericht dat ik vanmidag mij moet melden voor de therapie en die mag ik niet overslaan.Gezondheid gaat voor.Ooit komt er een tijd ……

 19. Oww QM, kreeg de VARA-gids bijzonder snel en degene die ik lid maakte ook. Ze bezorgen bij jullie toch nog op een varken?

  Hier ook maar ff: Ja; dit is politiek over man/vrouw en macht & wraak Die foto ook :D:D:D Tevens verschenen op politieke log ivm connectie.

 20. DAt is het probleem, ik heb geen cd rom van windows. In het begin heb ik een volledige backup gemaakt van de computer, zes dvd’s, maar daarvan zegt die dat er geen window’s opstaat. De windowinstallatie staat op D op mijn laptop, en daar weet ik dus niet te komen.

 21. Als ik de computer aandoe, kom ik gelijk in dat beeld welke ik onder de link heb geplaatst. Ik kom niet eens zover dat ik veilige modus krijg. Ik snap er allemaal maar weinig van. De computer is gisterenmorgen gewoon op een normale manier afgesloten… Ik denk dat ik hem weg moet brengen, dat gaat deze oma even boven de mutsse… :'(

 22. @Sil, jammer! Rechts op deze website staat een bedrijf die aan computerhulp doet. En als je via de Weblog Zwolle – actie (links op de website) ook nog eens een kortingsbon meeneemt ben je snel klaar.

 23. Bericht door dick, op 1 september 2010 om 12:44
  Goei’ndag Derk, mijn vragen niet gelezen

  Zal eens even terug scrollen, gevonden:

  Bericht door dick, op 1 september 2010 om 08:25
  Derk: “iemand”?

  En
  Bericht door Derk, op 1 september 2010 om 00:21
  Bericht door Eva, op 1 september 2010 om 00:14
  Maar euh, Derk… de volgende keer dan niet meer zo dramatisch een streep door een vage tekst doen, hoor…
  Schrok me een hoedje!

  Zal het nooit meer doen, volgende keer als hij het echt zeker weet is die van de lijst.

  Hij? ECHT ZEKER WEET?????? Asjeblieft ben er bij Drama al over begonnen. Volgens mij lees jij de TeleTroepToeTerT en andere sensatiebagger teveel Wat vind je overigens van die 2 VERDACHTEN die overal potificaal in beeld zijn gebracht met naam en toenaam? Zonder balkje?

  Oke dan sta je er de volgende keer niet in de eregalerij, ik kan mijn bericht nl niet veranderen helaas heb ik die rechten niet.

  Wat ik van die twee verdachten vind? Opgeblazen verhaal typisch Amerikaans. En ik vind het trouwens ook niet kunnen hoor

 24. @Derk Je kunt nog wel in de Bios komen zet daar even dat die vanaf D moet opstarten.

  Ik heb geen idee hoe ik dat moet doen. Ik ben echt een nul op computergebied. Hoe kom ik in de bios, en hoe zet ik deze op d? Ik denk dat de enige optie voor mij is om de laptop weg te brengen.

 25. Hoe krijg je toegang tot de BIOS van een notebook computer?

  Er zijn twee manieren om toegang tot de BIOS van een notebook computer te krijgen:

  Houd de Esc-toets ingedrukt en schakel de computer aan. Na de melding Check system. Then press [F1] key kan men de gewenste instellingen kiezen. Dan even kijken bij boot kies daar D

  Maar probeer dit eens eerst:

  Press F8 while notebook powering up.
  Then choose ⤽Repair my Computer⤝
  Then ⤽Toshiba HDD Recovery⤝.

  This should allow you to start the Toshiba HDD recovery process.

 26. Vreemd spul, daar net over de IJssel

  Inbreker laat blote billen achter

  HATTEMERBROEK – Bij het onderzoek naar een inbraak in een kantoorruimte in Hattemerbroek vonden de agenten een wel heel opmerkelijk spoor van de dader…

  De agenten troffen fotokopieën van blote billen aan. De kopieën werden werden vermoedelijk door de dader gemaakt op het kopieerapparaat in de kantoorruimte. Ze lagen op een bureautafel en zijn voor een nadere analyse door de politie in beslag genomen.

  Bij de inbraak die in het afgelopen weekeinde plaats vond, werden diverse spullen in de kantoorruimte vernield. Voor zover de eigenaar kon nagaan miste hij geen goederen en bleef het bij de vernielingen.

  Het politieteam Forensische Opsporing die de sporen nader analyseert, kan nog niet aangeven of de kopie van de blote billen een bruikbaar spoor voor het oplossen van de inbraak zal zijn. Tot nu toe is nog geen dader aangehouden.

  Wie wil er nu funzige-harige-Gelderse-boeren-mannenbillen zien op een kopietje? Het komt tenminste over als “mannenbillen”; je zult ze maar moeten analyseren :o:o:o

 27. Hier, dick, een van je helden op nu.nl; Thomas Acda

  “als de postbank komt met een opdracht van 2 miljoen, prima”

  whoeha…hij heeft niet eens door dat de postbank helemaal niet meer bestaat:P:P:P!

 28. oeps dick

  Inbreker laat kopie achterwerk achter
  Uitgegeven: 1 september 2010 14:59
  Laatst gewijzigd: 1 september 2010 14:59
  HATTEMERBROEK – Sporenonderzoek na een inbraak in het Gelderse Hattemerbroek heeft tot een bijzondere vondst geleid. De vermoedelijke dader heeft fotokopieën van zijn achterwerk achtergelaten, meldde de politie woensdag.
  © ANP

  In de kantoorruimte van een boerderij werd afgelopen weekeinde ingebroken. Voor zover de eigenaar kon nagaan miste hij geen goederen en is het bij vernielingen gebleven.

  De recherche kon woensdag nog niet zeggen of de kopieën bruikbaar zijn als spoor voor het oplossen voor de inbraak. ”Het lijkt een kwajongensstreek te zijn geweest”, aldus een woordvoerder.

  Van de inbreker ontbreekt verder ieder spoor.
  © Novum

 29. Kijk PE; da’s duidelijk en eerlijk. Zo duidelijk en eerlijk durven die pluche-kleverts zelf niet te zijn. Zelfs niet tegenover hun kiezers 😮 Maar zie

  Politiek Log 2

 30. @ Tim…je bedoelt “ZIJN”?

  Mooi dan klopt dit dus:

  Vreemd spul, daar net over de IJssel

  Inbreker laat blote billen achter

  HATTEMERBROEK – Bij het onderzoek naar een inbraak in een kantoorruimte in Hattemerbroek vonden de agenten een wel heel opmerkelijk spoor van de dader…

  De agenten troffen fotokopieën van blote billen aan. De kopieën werden werden vermoedelijk door de dader gemaakt op het kopieerapparaat in de kantoorruimte. Ze lagen op een bureautafel en zijn voor een nadere analyse door de politie in beslag genomen.

  Bij de inbraak die in het afgelopen weekeinde plaats vond, werden diverse spullen in de kantoorruimte vernield. Voor zover de eigenaar kon nagaan miste hij geen goederen en bleef het bij de vernielingen.

  Het politieteam Forensische Opsporing die de sporen nader analyseert, kan nog niet aangeven of de kopie van de blote billen een bruikbaar spoor voor het oplossen van de inbraak zal zijn. Tot nu toe is nog geen dader aangehouden.

  Wie wil er nu funzige-harige-Gelderse-boeren-mannenbillen zien op een kopietje? Het komt tenminste over als “mannenbillen”; je zult ze maar moeten analyseren

  =====

  Nou ja ze kunnen dit ook beter doen dan bezopen donderjagen en ruziezoeken in die mooie grote provinciestad in de buurt.

 31. Ja Tim ik dacht kom er zelf maar mee voordat anderen er mee gaan komen. Tja nou schijnt de dader uit zwolle te komen, raar volk daar aan die overkant van de ijssel;)

 32. @Tim,

  De kosten voor studenten die op
  kamers wonen zijn gemiddeld per
  maand:

  ⤢ Huisvesting: ?? 308,-
  ⤢ Boodschappen ?? 231,-
  ⤢ Studieboeken ?? 37,-
  ⤢ Vervoer (naast OV-kaart) ?? 82,-
  ⤢ Ontspanning, uitgaan ?? 111,-
  en sport
  ⤢ Kleding (minder dan ?? 102,-
  thuiswonende studenten!)
  ⤢ Verzekeringen ?? 91,-
  (bron: OCW/ITS, 2008 en studiekeuze123.nl)

  Het collegegeld bedraagt voor 2010/
  2011 ?? 1671,-. Dat komt neer op
  een bedrag van ?? 139,- per maand.

 33. Eva nou leer ik je nog niet kennen met je twinkelende oogjes,kan helaas vanmiddag de opening niet doen van de kermis .Krijg net vanochtend in alle vroegte bericht dat ik vanmidag mij moet melden voor de therapie en die mag ik niet overslaan.Gezondheid gaat voor.Ooit komt er een tijd ……

  Gezondheid voor alles Wichert… onze tijd komt nog wel…

 34. Bericht door MarKel, op 1 september 2010 om 17:59
  Heeft iemand de ‘kermis’ in westenholte al gezien ?

  ik mis maar 1 ding……

  de draaimolen

  Tsja, onze arme kleine meid… verheugde zich zo op de kermis… die prachtige glinstering in haar oogjes verdween vrij snel … ze was overal te jong voor!!! Gompie!
  Gelukkig zag ik wel veel Westenholter jeugd zich vermaken. En dat is ook heel wat waard, aangezien er in Westenholte vrijwel niets voor ze te doen is!

 35. Bericht door ingrid, op 1 september 2010 om 09:29
  @ Plantje, nu nog voorbereidingen wanneer ga je echt. En hoe lang?

  De 7e vertrekken we voor 2,5 week. Dus het valt nog wel mee.

  Nou dan eindelijk ook jullie vakantie hahaha. Ook naar Edmonton? Mijn opa woont daar! Ik zou er ook eens heen moeten maar zie dan toch een andere bestemming waar ik liever heen ga hahaha ach het komt er ooit wel eens van.

  Dat heb ik nog niet voorbij zien komen. Maar ik zie wel. We beginnen in Toronto in ieder geval.

 36. Je kleine is toch wel een actieve onderzoekende jongen? Beklim eens met hem de peperbus. Succes gegarandeerd, en ook gegarandeerd dat je hem niet bijhoud, en gegarandeerd dat hij je heel zwolle gaat aanwijzen 😉

 37. Nog twee babylijkjes in Geleen
  Toegevoegd: woensdag 1 sep 2010, 20:11

  In Geleen zijn nog twee babylijkjes gevonden. Ze lagen in de tuin van een vrouw van 41.Ze is gisteren aangehouden in verband met de dood van haar baby die pas was geboren. Het kindje, dat door geweld om het leven was gekomen, lag in de schuur van haar huis in Geleen.

  Het OM onderzoekt wanneer de drie kinderen zijn overleden en of er tussen de baby’s een biologische band is. De vrouw is moord ten laste gelegd.
  —-
  3 babylijkjes gevonden nu in Geleen! Verschrikkelijk zeg. Hoe lang is dat verhaal in Friesland geleden, met die 4 babylijkjes?

 38. Verdachten vrijgelaten Derk…maar begin van de avond nog pontifikaal met hun gezichten op de foto onder vermelding van naam en toenaam. Of gaat het daar niet over?

  Groet’n Iemand die afscheid heeft genomen.;)

 39. @ Eva, hoe belangrijk kun je een draaimolen maken 😮

  Je hebt daar verdeurie 24/7 een schitterend speelkasteel ter beschikking. Daar gaat vrouw-Dick ook nog wel eens heen met “haar” kereltje.

  Noemen jullie hem altijd

  je bengel

  ?

 40. Haha QM die MOET ff naar het politieke log…Wanneer zou de “ochtenservice-at your service” beginnen?

  ff wat anders: Waarom begon je dan ook met een “K ipv k”. Je stijl was simpel te herkennen 😉

 41. @ Derk 20:34. Mooi klusje voor die advocaat! Die vanmorgen nog een oproep deed, toen ie al sterk stond, waar de meeste media niet naar geluisterd heeft. Alles moet wijken voor “de sensatie”—schijnbaar.

 42. Dick, gisteren de NY Times gelezen? Daar stond het verhaal helemaal in en zelfs een verklaring waarom die telefoons ect in de bagage zaten. Was voor fam.

  Maare het Nederlandse OM moest op toestemming wachten van Amerika want daar luisteren ze naar, stelletje schijters zijn het!

 43. Jammer want ze kunnen zich er heerlijk uitleven. Maar ze hebben toch ook niet altijd toestellen nodig, is ze ook nog te jong om met andere kinderen te spelen?

 44. You’re missing the point, Dick… of eigenlijk… je maakt het groter dan nodig…
  Mn meissie zag kermis, dacht aan de kermis van een paar weken geleden en wilde in het reuzenrad, of in de draaimolen, of of of…enz..
  En helaas…
  Natuurlijk had ik er al niet de wereld van verwacht, Petuniaplein is ienie mienie… maar leg dat die kleine meid maar eens uit…

 45. Allegrie (misschien Tim?) de trainert van AC kan zijn borst natmaken voor Zlatan Ibrahimovic

  Hij blijft uithalen naar Josep Guardiola, trainer van FC Barcelona. De Zweed, die is overgenomen door AC Milan, noemt de oefenmeester het enige probleem dat de regerend Spaans kampioen heeft.

  Ibrahimovic vroeg zich eerder af of Guardiola soms ‘bang voor hem is’. “Het was mijn beste eerste jaar bij een club, de eerste zes maanden waren ongelooflijk”, zo zegt hij nu. “In maart gebeurde er echter iets. Ik zoek nog naar antwoorden maar Guardiola wil die niet geven. De club en de spelers treffen geen blaam, het probleem is één persoon. Een goede coach lost problemen op, een mindere loopt ervoor weg.”

 46. @ Eva, je hoeft natuurlijk nixxx uit te leggen. Zeggen dat je wel andere leuke dingen gaat doen en dat dat ding hier niet paste zou bijvoorbeeld afdoende kunnen zijn. Vrees voor haar dat ze nog wel grotere teleurstellingen in haar leven zal ontmoeten. Hopelijk nog meer geluk natuurlijk 😉

 47. Goeie aankoop, wist ik niet

  Frank Demouge verruilt met onmiddellijke ingang Willem II voor FC Utrecht. De 28-jarige spits kwam drie seizoenen uit voor de Tricolores en tekent in de Domstad een driejarig contract.

 48. Haha PE is dit Tineke H-propaganda…miskleun nummer -tig met de chipkaart. En zelf gewoon met een privejet terugvliegen van vakantie. Ook nog eerst proberen ONS te laten betalen.

  —-met uw goedvinden neem ik het ff mee naar de politieke topic 😉

 49. Bijzonder goed Ingrid! Indian summer is begonnen 🙂

  Ik ben nu echt nog wat dingen voor het werk aan het afronden. Soms lijkt het alsof ik er bijna ben en dan heb ik het ineens weer erg druk. Maar na vrijdag moet het er toch echt wel op zitten voor een aantal weken!

 50. Geweldig nieuws Tim

  Dick, goedemorgenservice ongeveer rond de klok van… 07:00, in verband met het verkrijgen van de afbeeldingen.

  :D:D:D

  Daar tik ik nog een groen flesje voor open en wat heerlijk hapklaar, vet ongezond voer 😀

 51. Owwwww wat een gave plaat PE

  Come on baby light my fire

  (Dit is van The Doors)

  Zouden meer mensen kunnen doen: vermelden naar welke muziek ze luisteren. Muziek zegt soms meer dan tekst.

 52. Bericht door Tim, op 1 september 2010 om 22:13
  Hoe doe ik dat… Geheim van de smit, zullen we maar zeggen

  Dus we worden hier af en toe genept? Dat gevoel had ik laatst ook al toen iemand met het woord Boe en een dansmarieke op een nieuw log verscheen. Zal dit probleem komende zaterdag even met de SloaperT bespreken.:):)

 53. Neh toch PE; volgens mij zijn er wel meer merken.

  @ Tim; ja je hebt tijd zat voor het volgende log verschijnt…verstandig om dat nuttig en decoratief te besteden. Knipp’n/plakk’n is ’t ennige wat je dan nog hoeft te doen als je het goud binnentikt. En timen = gewoon verversen/ “wachten” vergeten te noemen: kind kan de was doen.

 54. Omdat ik het op dat moment ELKE seconde ververste, en daardoor alleen hoefde te knippen en plakken, en tja, het was een risico, maar zonder risico’s is er niets aan 😉

 55. Bericht door Assendörper, op 1 september 2010 om 22:47
  @Tim, maar hoe wist jij dan dat jij de eerste was? Dat kun je mij toch wel even vertellen? Joppuh slaapt toch al.

  Volgens mij zitten jij en Joppuh nu met de neus op het scherm te wachten op antwoord

 56. Bericht door Tim, op 1 september 2010 om 22:48
  Omdat ik het op dat moment ELKE seconde ververste, en daardoor alleen hoefde te knippen en plakken, en tja, het was een risico, maar zonder risico’s is er niets aan

  Ozo snelle Jelle enne knippen hoefde al niet meer die had je al onder de klik ( dus alleen plakken, scheelt wel weer hoor)

 57. Man overleeft val van 122 meter hoogte

  NEW YORK – Een man in New York heeft een val overleefd van het dak van een appartementencomplex van 39 verdiepingen hoog. De 22-jarige Thomas Magill wilde zelfmoord plegen.

  Een geparkeerde auto brak echter zijn val, berichtten Amerikaanse media woensdag.

  Magill brak onder meer zijn benen door de val van 122 meter hoogte waarin hij een snelheid van zo’n 200 kilometer per uur bereikte.

  Facebookpagina

  Zijn gezondheidstoestand is volgens de politie kritiek. De man had op zijn Facebookpagina geschreven dat hij het leven haatte.

  De eigenaar van de auto is ervan overtuigd dat een rozenkrans in zijn wagen het leven van Magill heeft gered.

  © ANP

 58. What’s that coming over the hill. Is it a monster? Is it a monster? What’s that coming over the hill. Is it a monster? Is it a monster?

 59. Bericht door Assendörper, op 1 september 2010 om 23:02
  Ja-Tja schijnt het te snappen maar ik begrijp er nog niks van. Waar moet ik knippen en plakken?

  Breaking news!!!! As zaterdagmiddag workshop knippen en plaken. (copie/paste) start 1/2 5, duur ongeveer een 3 uur, kosten nader te bepalen :D:D:D

 60. Ik klik altijd eerst op Reageer en dan klik ik in het veld Bericht en toets een paar letters aan en dan moet ik met mijn muis wat heen en weer zwabberen om op Verstuur reactie te kunnen klikken. Dus dat kan sneller????

 61. Bericht door Assendörper, op 1 september 2010 om 23:11
  Ik klik altijd eerst op Reageer en dan klik ik in het veld Bericht en toets een paar letters aan en dan moet ik met mijn muis wat heen en weer zwabberen om op Verstuur reactie te kunnen klikken. Dus dat kan sneller????

  Veul sneller Assendörper, zet eerst je browser maar op 1 sec. refresh en leer knippen/plakken dan zijn twee muisklikken genoeg een om te plakken en de ander om te versturen. Ja dat zijn tijdwinsten gelijk de klapschaats 😉

 62. En het is een kwestie van focus… Twee tabbladen open, ééntje op de autorefresh, als die is veranderd kruisje, andere refresh en plak BAM

 63. Daar kijk je nu naar! :D:D:D Maar jij zult wel met explorer werken en ik werk alleen met opera! ( explorer is die blauwe e die je altijd aanklikt om op internet te gaan) 😉

 64. Ik doe vanavond niet mee voor de logopening. Ik ga nu mijn cursusboek klein vaarbewijs pakken en even doorlezen. Ik had een proefexamen gedaan en 52/60 punten behaald. 41 was benodigd. Zal dus wel gaan lukken.

 65. Voet gevonden in jachthaven Strijensas
  STRIJENSAS – Bij de jachthaven van Strijensas in Zuid-Holland is woensdagmiddag een voet gevonden. Honden hadden het lichaamsdeel in het water aangetroffen.

  De jachthaven is afgesloten, zo liet de politie woensdag weten.

  Het Korps landelijke politiediensten gaat donderdag met onder meer sonarapparatuur het water onderzoeken.

  © ANP

 66. @Derk, dat klopt. Ik moet altijd een blauwe E aanklikken om te kunnen internetten en het duurt wel 10 minuten voordat ik verbinding heb. Kan ik de snelheid ook opvoeren of moet ik naar Opera? En hoe kom ik op Opera?

 67. Bericht door Assendörper, op 1 september 2010 om 23:24
  @Derk, dat klopt. Ik moet altijd een blauwe E aanklikken om te kunnen internetten en het duurt wel 10 minuten voordat ik verbinding heb. Kan ik de snelheid ook opvoeren of moet ik naar Opera? En hoe kom ik op Opera?

  dowload de volgende programma’s eens voor me en laat die lopen van de laatste wil ik een logje zien die komt automatisch omhoog even vergroten en dan knippen en hier op het log plakken.

  CleanUp!

  Wel even vordat je hem laat starten je browser uit doen ( dus dat rode kriusje rechts boven aanklikken)

  Daarna deze

  malwarebytes

  Daarna zul je zien dat je laptop/pc een stuk sneller is

 68. Jullie krijgen de groeten van Tim posten is voor hem geblokkeerd.

  @Admin moeten jullie toch eens naar kijken hoor denk dat er wat te strak afgesteld staat bij jullie hoster.

  ==========

  We zijn er mee bezig…

 69. @Eva het is woensdag !!!!!!!! Dat was de dag dat je als vriend naar je vriendin toeging door de weeks (vroeger dan he) en ja dan was het vaak “doppen” :D:D:D

 70. Bericht door MarKel, op 1 september 2010 om 23:37
  @assendorper: aktie van derk wel uitvoeren maar dan wel na de 250 postings, anders mis je de plak

  Sssssssssssttttttttttt vertel hem dat nou niet dan heb jij die plak!!!!!

 71. Bericht door Eva, op 1 september 2010 om 23:40
  Bokken is dus pinda’s doppen???
  En daarna onder de lakens?

  Yep bokken is doppen oftewel wat dick nu doet, lampen uit en snel naar vrouwtje het bed in en ……….. nouja vervolg op het 18+ log

Reacties zijn gesloten.