FC Zwolle mist periodetitel

Foto van auteur

FC Zwolle is er vrijdagavond niet is geslaagd om de 5e periodetitel binnen te halen. In Den Bosch speelden de Zwollenaren gelijk (2-2) tegen FC Den Bosch. Door de 1-2 overwinning van FC Volendam op Go Ahead Eagles heeft FC Volendam op doelsaldo de vijfde periodetitel gewonnen. De Zwollenaren kwamen slechts 1 doelpunt te kort. Voor FC Zwolle scoorden Korf en Soares.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “FC Zwolle mist periodetitel”

 1. Zwolle speelde heel erg goed en de sfeer was fantatsisch vanavond. Alleen jammer dat we net 1 doelpuntje te kort komen.

 2. Hoe zou Anco Jansen zich nu voelen na die gemiste kans tegen telstar?
  maar gezien de kansen (op tv) hadden ze er meer moeten maken, en voila, dat is het probleem.

  Hopelijk meer succes in de zesde periode. Hoewel ik hoop dat ze niet gaan promoveren gezien het gebrek aan kwaliteit voor de eredivisie.

 3. Oude tijden gingen vanavond weer herleven met een blik op het volle uitvak in stadion de Vliert. De Zwolse aanhang was massaal afgereisd naar Den Bosch om hun aan ploeg aan de periodetitel te helpen. FC Zwolle kon vanavond weer beschikken over Albert van der Haar. Dit ging ten koste van Marcel Akerboom. Voor de verdediger een vreemde gewaarwording om voor het eerst dit seizoen veroordeeld te zijn voor de reservebank. Dennis van der Wal, die kan terugkijken op een uitermate goed gespeelde wedstrijd, nam de plaats in van de geblesseerde Rob van der Sluijs.

 4. De eagles vergaat het lachen nog wel als we ze straks op de ranglijst alsnog passeren. Of als wij op basis van de 9e plaats alsnog play-offs halen en hen er in de eerste ronde uitknikkeren. Ik wil niet promoveren, maar play-offs spelen is wel leuk!

 5. Mooie pot voetbal gezien. Tis inderdaad jammer van dat ene doelpuntje. Maar wat ik gisteren heb gezien, gaf me weer hoop. Flinke portie met vechten voor de bal, hard werken en veel inzet. Om met de woorden van Everse te spreken: “Het is een opwarmertje voor de zesde periode.”

 6. Door de bouw van het nieuwe stadion kan Zwolle geen play-offs spelen in het eigen stadion, als het nog een periode titel kan krijgen. Dit zou in Apeldoorn, Doetinghem of Emmen worden. Ik verwacht geen d’ter 😛 haha
  ===================
  Waarschijnlijk Heerenveen in dat geval.
  Weblog Zwolle

Reacties zijn gesloten.