Concert Dolly Parton

Foto van auteur

Voor het eerst in meer dan 30 jaar geeft Dolly Parton een concert in Nederland. Zondag 18 maart a.s. staat de legendarische zangeres, actrice en songwriter in de IJsselhallen in Zwolle. Dit is pas de tweede keer dat Parton in ons land optreedt. Vanwege de grote belangstelling was het concert binnen 2 uur uitverkocht.  De VVV Zwolle heeft echter nog de beschikking over een beperkt aantal Dolly Parton concertkaarten.

Als geen andere country artiest weet Dolly Parton het grote publiek te bereiken met hits als “9 to 5” , “You are” en ” I will always love you” . Ze heeft inmiddels al meer dan 3000 nummers geschreven en is bekroond met meerdere Grammy, Country Music Asociation (CMA) en Academy of Country Music (ACM) Awards.

Het concert maakt deel uit van haar Europese tournee waarin ze meer dan 18 concerten in 8 verschillende landen geeft. Op zondag 18 maart vindt het concert in de IJsselhallen plaats. De aanvang van het concert is 20.15 uur en er zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. VVV Zwolle heeft een speciiaal arrangement samengesteld. Voor informatie: VVV Zwolle, Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat. tel. 0900-1122375.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)