Muziekestafette “Lof der zotheid” bij bieb in Zwolle

Foto van auteur

Na het grote succes in 2006 gaat de muziekestafette in 2007 op herhaling! Aangepast aan het thema van de boekenweek (“Lof der zotheid: satire, humor en scherts”) biedt de muziekestafette dit jaar echter geheel andere muzikale ingrediënten. Wat wel hetzelfde zal zijn, is dat de bezoeker van de centrale bibliotheek op zaterdag 17 maart van 11.00 tot 17.00 uur wordt ondergedompeld in een muzikaal feest.

Hetzelfde concept, maar met een geheel eigen gezicht. Dit jaar staat humor centraal. Dat betekent dat bij de samenstelling van het muzikale programma gezocht is naar artiesten en groepen die iets met humor hebben of een duidelijke vertaling van het thema brengen. Dat kan bijvoorbeeld een selectie uit een breed repertoire zijn (Barbara Lok), maar de humor is bij een aantal artiesten ook prominent aanwezig in hun performance. Voorbeelden daarvan zijn Duo De HaCos   (levensliederen) en Patrick Neumann (cabaret). Iedere artiest of groep draagt op zijn of haar eigen wijze bij aan een humoristisch en uitbundig muzikaal feest.

Optredende artiesten zijn: Patrick Neumann, Barbara Lok, Lowland Brigade Pipe Band, Code 9, Henk Boogaard, Blent, Saxozie, Tempo Team, Harm Jan Wilbrink, Duo De HaCos en De Zwolse Stroatklinkers. De muzikale ingrediënten? Van techno en swingende saxofoonmuziek naar levenslied en van cabaret tot dweilorkest. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekzwolle.nl

De optredens zijn te zien en te horen in de Statenzaal en het Biebcafe van de centrale bibliotheek (Diezerstraat 80). Jong en oud is van harte welkom. De entree is gratis.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Muziekestafette “Lof der zotheid” bij bieb in Zwolle”

Reacties zijn gesloten.