Vermiste dame terecht

Foto van auteur

45 gedachten over “Vermiste dame terecht”

 1. Vrijwillig vertrokken… Tjonge! Zonder taal of teken weggegaan met achterlaten van kinderen en bezorgde familieleden…. Ik heb er geen woorden voor.

 2. Zoiets doe je niet, nou ja zij wel. Als er problemen achter zitten dan had ze dat toch aan moet geven als volwassen vrouw met drie kinderen.

 3. Denk dat hier niet geoordeeld en veroordeeld moet worden,Er zal ongetwijfeld een oorzaak zijn geweest waarom ze dit besluit heeft genomen,maar dat hoeft naar mijn inziens niet uitgebreid uitgemolken te worden in de media.
  Het allerbelangrijkste is dat ze gevonden is.

 4. schande,welke moeder laat haar kinderen in de steek en wil een nieuw leven opbouwen achter de rug van man en familie om..
  wat een maf.

 5. Echt een schreeuw om aandacht; een duidelijk signaal voor de hulpverlening. Ik kan deze keuze beter begrijpen dan dat een ouder voor een definitieve ‘oplossing’ kiest.

 6. Evert dan is het voor jou te hopen dat jij nooit voor een dilemma komt te staan en een keuze maakt,waar de burger ook aan zal moeten bijdragen.

  Beetje domme maar vooral een egoistische reactie van je.

 7. njah niets met ego te maken.. Ze weet dat ze gezocht wert lijkt me? heeft overal groot gestaan.. alle media’s. is het dan niet een kleine moeite om even de politie in te lichten dat alles in orde is?

 8. hey hoe dan ook voor de kids vindt ik het fijn dat ze terecht is maar ze had het ook op een andere manier kunnen doen nof zelf ff naar een zus of andere familieleden een belletje kunnen doen

 9. Waar baseer je dat op? Weet jij hoe de gemoedstoestand van deze Mevr. is?
  Weet jij wat de aanleiding zou zijn geweest?

  Je gist alleen maar zonder enige achtergrond informatie te bezitten,met zulke uitlatingen bewijs je de bewuste familie geen dienst,een gematigder houding is meer van pas.

 10. Ach Zwolse, Evert heeft het invoelingsvermogen van een blok beton. Laten we maar blij zijn voor hem, want kennelijk heeft hij zijn leven keurig voor elkaar en is hij nog nooit in een situatie geweest die hij niet kon hanteren. Fijn voor hem.
  Maar op dit moment zijn mijn gedachten meer bij Annie Hinderiks en haar gezin. In ieder geval fijn dat ze heelhuids terecht is en ik hoop dat ze een goede toekomst tegemoet gaan, al dan niet met hulp.

 11. Precies Dame,en dat is de hoofdmoot.
  Niemand is gebaat met losse flodders uit een blok beton.
  Ik wens het gezin in ieder geval alle goeds toe.

 12. Wat de achtergrond of wat voor reden hier ook voor is maakt niet uit. Je kan niet zomaar ongezien verdwijnen. Laat dan iemand weten dat je vrijwillig bent vertrokken zodat de zoekaktie en het verdriet en de angst van de kinderen niet nodig was geweest. Ik hoop ook dat ze eruit komen, daar niet van, maar ongezien verdwijnen, nee! Die kinderen hebben er part noch deel aan.

 13. Ben blij dat ze er weer is. Een oordeel hebben hierover, ach lijkt me belangrijker dat ze er weer is. Zeker voor haar kinderen. En voor de rest we weten toch niet wat er gaande was. Hoop dat ze er nu aan gaan werken om e.e.a op te gaan lossen.

 14. Zwolse dit was niet de eerste keer dat het gebeurde,ze was wel vaker en paar dagen weg.Als er bij jou iemand in trekt en je leest overal dat ze gezocht wordt laat je toch iets van je horen.Tegenover je kinderen ,tegenover de politie etc.Nu zijn er onnodig heel veel zorgen gemaakt over de toestand van deze dame en heeft het onnodig veel gemeensschapsgeld gekost.Zoiets wil je toch niet.Ben wel blij dat ze heelhuids terug is gekomen natuurlijk.

 15. Uit het feit dat het opsporingbericht pas ca. een week na haar verdwijning gepubliceerd werd, meende ik al op te maken dat wellicht vermoed werd dat ze vrijwillig vertrokken was. En de hele wereld weet dat nu dus ook…
  Wat dat oordelen betreft: wie zonder zonde is…

 16. Wat ik ook best frappant vind, er word vanuit gegaan dat ze psychisch zwaar in de problemen zit oid maar waar hebben jullie dat gelezen dan? Is dat ook niet een soort van oordelen en veroordelen? Want ik heb gelezen dat ze zich voor die tijd wat depressief voelde maar je depressief voelen of psychisch zwaar in de problemen zitten kan wel degelijk enorm veel verschil in zitten.

  Zwolse dit was niet de eerste keer dat het gebeurde,ze was wel vaker en paar dagen weg

  Ze is 1 x eerder 1 dag weggeweest en toen weer teruggekomen omdat ze haar kinderen mistte.

  Neemt niet weg dat ik ook van mening ben dat je bij de politie kan aangeven dat je niet vermist bent. In mijn gedachten lag ze namelijk al ergens in een bos voor oud vuil vermoord oid.

 17. Van de politie op hyves:

  Beste leden,
  We kunnen jullie melden dat Annie Hinderiks gelukkig weer terug is! Ze is gisteravond in goede gezondheid teruggevonden in een woning in Zwolle. Annie was vrijwillig vertrokken op 7 oktober. Er is geen sprake van een misdrijf.

  De Politie

 18. Natuurlijk is het niet goed te praten wat ze gedaan heeft maar laat iedereen zijn of haar mening voor zich houden. Een kat in het nauw maakt rare sprongen!! Ze zal echt wel een reden gehad hebben om zo iets te doen, maar je kan beter weg gaan dan. Soms is het beter en veiliger even afstand te nemen van alles.

 19. @katje, ik denk dat je voor het onderste deel in een aantal gevallen best gelijk hebt inderdaad. Over de mening voor zich houden…dat gaat niet lukken want daarvoor zitten we JUIST op dit weblog te schrijven zodat we verschillende meningen en invalshoeken kunnen zien. Het wordt pas lastig als het persoonlijk + beledigend gaat worden en anders moet je het lekker laten ontstaan. Ik vind het trouwens in vergelijking met bv een nujij best meevallen. Groetjes!

 20. Je kunt je gaffel toch los doen tegen de politie, dat er niks aan de hand is.
  Ben benieuwd wie er heeft “gelekt” dat de politie haar heeft gevonden.

 21. jammer dat er dit soort mensen op de wereld bestaan.
  de politie had beter hun aandacht en energie op andere vermissingen kunnen zetten .
  beetje weg lopen bij je kinderen vandaan dan ben je geen goede moeder . dat doe je nooit ook al ben je helemaal de weg kwijt

 22. Weten wij veel wat er daar in dat gezin aan de hand was en waarom ze vertrokken is?
  Oordelen zonder de feiten te kennen is snel gedaan.

 23. Bericht door …, op 23 oktober 2010 om 15:56
  @natascha ze is niet in zwolle gevonden maar buiten zwolle

  Waarom zeggen ze dat het in Zwolle was?

 24. @ natascha waar zie jij dat staan !!! er staat elders in een woning aan!!! dit is het politie bericht.maar ze is echt buiten zwolle geloof mij maar!

  Vermiste vrouw terecht

  Zwolle ?? De 29-jarige Annie Hinderiks uit Zwolle, die sinds 7 oktober jl. vermist was, is in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 oktober weer gevonden. De politie had intensief naar de vrouw gezocht en trof haar elders in een woning aan. De vrouw verkeert in goede gezondheid en is vrijwillig vertrokken op 7 oktober. Er is geen sprake van een misdrijf.

 25. @ … Wat zouden ze hier dan mee bedoelen

  De politie had intensief naar de vrouw gezocht en trof haar elders in een woning aan.

  ?

  in een woning kan overal zijn.

 26. @….

  Jij bent dus geen lid van de hyves ”De politie zoekt”. Dat bericht wat ik daar heb gepost op 23 oktober 2010 om 13:58 kreeg ik in mijn inbox van de politie!!!!

  Hier dan nog eenmaal het hele bericht:

  Annie is terug, nieuw zaak onlineAan: tas-z-038
  Verstuurd door: Beheer
  Beste leden,
  We kunnen jullie melden dat Annie Hinderiks gelukkig weer terug is! Ze is gisteravond in goede gezondheid teruggevonden in een woning in Zwolle. Annie was vrijwillig vertrokken op 7 oktober. Er is geen sprake van een misdrijf.

  We hebben meteen een nieuwe zaak op de pagina http://www.depolitiezoekt.hyves.nl geplaatst. Het betreft een gewapende overval op een supermarkt in Almere Buiten op woensdag 6 oktober. De daders staan op bewakingsbeelden. En paar dagen later wordt een andere supermarkt in Almere Buiten overvallen door 4 mannen. Deze overval wordt ook door bewakingscamera’s vastgelegd. ?én van de daders was ook bij de eerste overval van de partij.

  Ook nu kunnen we jullie hulp weer goed gebruiken. Alvast bedankt voor je medewerking!
  De Politie

 27. Wat een oordelen toch allemaal. Velen weten het zooooooo goed van hoe het moet, denk na.
  Wij weten niet hoe de situatie daar was / is.

  En geloof me, dan wil het wel eens gebeuren dat je in bepaalde situaties de boel niet onder controle kunt hebben.

  Beste mensen dit zijn geen lolletjes

  Annie, het beste verder

 28. fijn om te horen dat haar niks mankeerd,jammer dat ze niets heeft laten horen maar dat zal ze ook haar redennen voor gehad hebben,wat ik kan het mij niet voorstellen dat je als moeder je kinderen achter laat zal ze het ook wel moeilijk mee hebben gehad wens haar veel sterkte toe

 29. we weten zeker niet wat er is gebeurd .
  maar het vreemde is wel dat de hele familie haar zoekt en niemand ergens wat van af weet.
  terwijl het nu bekend is waar ze is en je hoort niemand van de familie terwijl die juist dol gelukkig moeten zijn .
  je hoort ze niet .

  hun hadden ook wel mogen zeggen dat ze vaker is weg gelopen.

  jammer dat het altijd zo moet gebeuren misbruik maken van de overheid

 30. de familie heeft annie persoonlijk nog niet gezien of gesproken
  we weten alleen dat ze onder een andere naam daar is gevonden
  ze is een x eerder weggeweest toen na een ruzie 1 dag dat is toch wel wat anders dan 15 dagen lijkt me
  we zijn blij dat we te horen hebben gekregen dat ze leeft
  tis jammer dat u het voeld als misbruik maken van de
  overheid
  zo zien wij het niet

 31. Bedankt Janna:

  we zijn blij dat we te horen hebben gekregen dat ze leeft
  tis jammer dat u het voeld als misbruik maken van de
  overheid
  zo zien wij het niet

  Mensen (ook ik) oordelen wel eens te snel. Da’s lekker makkelijk.

 32. Gewoon aandacht vragen zou ook kunnen… om zo je hele gezin in de steek te laten zeg… als ze haar man zat is t had ze het ook wel kunnen zeggen toch!!de kinderen zijn de dupe:'(
  net zoals hier beweerd word ze wist dat ze gezocht werd!!!
  Te zielig voor woorden

Reacties zijn gesloten.