Succesvolle eerste dag WoonEvent

Foto van auteur

Nog voor aanvang van WoonEvent Zwolle, de woonbeurs voor Noordoost Nederland, stonden veel bezoekers bij de IJsselhallen te wachten om wooninspiratie op te doen. Bezoekers hebben zich op het WoonEvent o.a. op het Adviespaviljoen deskundig laten adviseren door specialisten op het gebied van interieurinrichting, licht, kunst en audio. Het feit dat de bezoekers met de ter plekke verworven adviestekening direct op de beursvloer op zoek kunnen gaan naar de gewenste sfeer in huis, blijkt ook dit jaar weer een groot succes.

WoonEvent Zwolle biedt een zeer gevarieerd aanbod van moderne exclusieve interieuraanbieders en meubelbeelden tot handgemaakte meubelen en vele decoratiestands. Op de woonbeurs staat Design extra in de schijnwerpers. Men treft zowel grote namen als beginnende en zeer talentvolle vormgevers. Een aantal Cibap-studenten waren ook aanwezig op de beurs. Zij hebben voor hun opleiding meubelstukken gepimpt. Zo is een kast veranderd in een zitbank en zijn er Gaudi-stoeltjes gemaakt. De opbrengst van de verkochte goederen gaan naar World Servants, een christelijke organisatie dat bouwprojecten uitvoert in ontwikkelingslanden.


De trotse Cibap-studenten…


Bezoekers maken gebruik van een gratis interieuradvies…


Persoonlijk advies…

Het WoonEvent kent veel moderne trendy deelnemers maar aan nostalgie ontbreekt het deze beurs ook niet. Zo vinden er de gehele dag glas in lood demonstraties plaats en ook op de veiling zijn veel verzamelaarsartikelen aanwezig. Antieke meubelen, oud serviesgoed, glaswerk, schilderijtjes en nog veel meer zijn tijdens de veiling vanaf € 5,00 te koop.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)