Verkoop appartementen woontoren Zwolle Zuid gestart

Foto van auteur

In Zwolle is de verkoop gestart van 30 luxe appartementen en 2 penthouses in de prestigieuze woontoren Bellevue. Belangstellenden krijgen vandaag in theehuis De Agnietenberg in Zwolle van de projectontwikkelaar toelichting op het bouwplan en de woningen.

De appartementen krijgen een grote woonoppervlakte, meerdere slaapkamers en een eigen parkeerplaats in een ondergrondse parkeergarage. De woontoren komt te staan aan de rand van het nieuwe winkelcentrum in Zwolle-Zuid. Bellevue wordt gebouwd door Trebbe Bouw uit Zwolle.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Verkoop appartementen woontoren Zwolle Zuid gestart”

  1. Er zouden toch ook starterswoningen komen? De prijzen van die appartementen beginnen bij 250.000 tot 450.000 (penthouses).
    Dit is volgens de site de hoogste woontoren van Zwolle.

  2. ze zijn drukker met de verkoop van de appartementen dan dat ze aandacht besteden aan de ongemakken die de bewoners van nu ondervinden met de aanpak van de bouw .De bewoners moeten honderden mters van hun huis de fietsen in de tijdelijke berging plaatsen ,met de vuilnis moeten we door het winkelcentrum sjouwen naar een tijdelijk punt enz enz .Laat ze maar eens wat meer daar aan doen voor ze verder gaan ,is vooral voor de ouderen onder ons een last

Reacties zijn gesloten.