Wijkservicepunt Zwolle Zuid verhuist

Foto van auteur

Het wijkservicepunt Zwolle Zuid aan de Ministerlaan 197 gaat op vrijdag 16 maart 2007 verhuizen naar het wijkcentrum De Pol (Gelijkheid 1). Vanwege de verhuizing is het wijkservicepunt maandag 19 maart 2007 gesloten. Woensdagochtend 21 maart is de balie van het wijkservicepunt Zuid zoals gewoonlijk van 09.00 uur tot 12.00 uur weer geopend. De openingstijden blijven ook op de nieuwe locatie, op maandagochtend en woensdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Het telefoonnummer blijft (038) 460 27 53. Het faxnummer blijft (038) 460 64 56.

Bij het wijkservicepunt kunnen wijkbewoners terecht met vragen, ideeën en meldingen over zaken die de gemeente bedenkt, beslist of uitvoert. Dat kan over de meest uiteenlopende zaken gaan: het onderhoud van straten en groen, renovatie- en nieuwbouwprojecten in de wijk, onveilige plekken, gevaarlijke verkeerssituaties enzovoort. De medewerkers van het wijkservicepunt kunnen uitleggen waarom de gemeente bepaalde dingen in de wijk doet of wil doen.

Met de verhuizing naar het wijkcentrum De Pol is het wijkservicepunt Zuid gehuisvest samen met de wijkkantoren van de politie, AMW / De Kern en TRAVERS. Op deze manier hoopt de gemeente de wijkbewoners van Zwolle Zuid nog beter van dienst te kunnen zijn.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)