FC Zwolle pakt drie punten in Limburg

|   Laatste wijziging

Maastricht – FC Zwolle heeft vrijdagavond de uitwedstrijd bij MVV in Maastricht met 0-2 gewonnen. Een goed resultaat, waarmee de Zwollenaren nu 11 punten los staan van de nummer twee in de Jupiler League.

De wedstrijd was het enige duel dat vrijdagavond doorgaan kon vinden in de Jupiler League. De andere negen duels waren door het barre winterweer afgelast. In de 13e minuut scoorde Joey v.d. Berg, na een assist van Danny Schreurs, de openingstreffer (0-1). Die stand bleef zo staan tot de theepauze. In de 62e minuut was het verdediger Eric Botteghin die de beslissende 0-2 via een MVV-verdediger in het doel kopte na een vrije trap van Albert van der Haar. Het was de negende zege op rij voor Zwolle! FC Zwolle is nu als koploper maar liefst 11 punten los van de nummer twee Volendam, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “FC Zwolle pakt drie punten in Limburg”

  1. Alweer netjes gewonnen, vasthouden dat niveau!

    Maar nog wel dit Voor Arne Slot: voelt deze wedstrijd nu nog steeds als competitievervalsing of valt het nu wel mee 😉

  2. was er gisteren bij: alweer een dik verdiende zege voor de mannen van Art Langeler. Hopen dat we dit na de winterstop kunnen vasthouden en dan op naar het kampioenschap

Reacties zijn gesloten.