Sensoor biedt een luisterend oor tijdens de feestdagen

Zwolle – Sensoor Oost Nederland is er tijdens de feestdagen voor mensen die ergens mee zitten, het leven even niet aankunnen, iemand zoeken die naar hem / haar luistert. Ook mensen die in een crisis verkeren kunnen gebruik maken van de hulpdienst Sensoor. Tijdens de Kerstdagen en Oud- en Nieuwjaarsdag is Sensoor ook 24 uur bereikbaar voor een gesprek met echte aandacht, via telefoon, chat of e-mail.

De medewerkers van Sensoor bieden bellers /chatters  een steuntje in de rug, geven informatie of advies, schakelen professionele hulp in of zijn er gewoon voor een gesprek met echte aandacht. Dat maakt de hulpdienst uniek. Mensen waarderen het dat zij ook tijdens de feestdagen even met Sensoor kunnen praten over hun zorgen, eenzaamheid, verdriet, ziekte of dood en zelfs over huiselijk geweld. Ook bellen mensen om te praten over hetgeen er afgelopen jaar met hen is gebeurd. Hulpvragers doen een beroep op Sensoor juist op die momenten dat andere hulpverleningsinstanties niet bereikbaar zijn, een goed gesprek kan al helpen.

"We worden nu reeds veel gebeld door mensen die opzien tegen de feestdagen, de ‘nieuwe’ armoede, relatieproblemen en gevoelige zaken die in de publiciteit komen zoals misbruik van peuters binnen de kinderdagverblijven".

Sensoor Oost Nederland is werkzaam in de provincies Overijssel, Drenthe en Flevoland, bereikbaar via 0900-767  of regionaal 074-255 2555 en 038-4268 999.

Het is ook mogelijk om te chatten of emailen:  www.sensooroostnederland.nl  hier vindt u ook allerlei informatie over de Allochtone Vrouwentelefoon, OuderenTelefoon en Telefonische Hulpdienst Agrariers.

Mensen die zelf graag als vrijwilliger mee willen werken met  Sensoor zijn van harte welkom.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)