Autobrand aan de Knoppertkamp in Zwolle

Foto van auteur

Vrijdagmorgen rond 00.50 uur vond alweer een autobrand plaats in Zwolle. Ditmaal gingen twee auto’s in vlammen op aan de Knoppertkamp (achter de Nieuwe Deventerweg) in Zwolle Zuid. Eén auto brandde volledig uit, de andere is zwaar beschadigd.

De autobrand is het 14e geval in een reeks van autobranden die de afgelopen weken Zwolle teisteren. Of alle brandstichtingen verband met elkaar houden, kan de politie nog niet zeggen. Er zijn zeven rechercheurs op de zaak gezet en de politie ‘doet volop onderzoek’, zegt een woordvoerder. Bij een eerdere brand dinsdagnacht zagen getuigen twee jongens wegrennen. De jongens, waarschijnlijk tussen de 17 en 19 jaar, gelden als mogelijke verdachten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Autobrand aan de Knoppertkamp in Zwolle”

 1. In Zwolle zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee auto’s in brand gestoken. Het is het dertiende en veertiende geval van brandstichting in korte tijd.

  E?©n auto brandde volledig uit, de andere is zwaar beschadigd. De auto’s stonden op de Knopperkamp in Zwolle-Zuid. Afgelopen weekeinde gingen er in Zwolle vier auto’s in vlammen op. Ook in Hengelo is dit jaar al een aantal autobranden geweest door brandstichting.

 2. En vannacht rond 3:30 weer twee auto’s in de hens op de parkeerplaats Het Streekien. 1 volledig uitgebrand, andere zal ook wel total loss zijn. En de politie liet weten dat 20 minuten daarvoor ook ergens een auto in de hens stond (weet niet meer waar).

 3. 03:17:22 17-03-07 13 G BRAN Prio 1 Brand wegvervoer (Uitbreidingsgevaar: ja) (Voertuigsoort: personenauto) KAMPERWEG ZWOLLE 744 773

 4. in 2007 maart heb ik ook een auto in de fik zien staan bij de ijsselcentrale toen ik van een goede vriendin afkwam ,maar toen stond die al in lichte laaien
  en laatst in mijn buurt ook 6 maand terug stond er een auto in de fik
  bij het windesheim toen ik mijn hond uit liet
  het slaat gewoon nergens op om zulke dingen te doen
  gewoon kansloos autos in de brand steken
  zulke mensen moeten ze gewoon doodknuppelen 😉

  jammer dat ik niet eerder wegging of eerder van huis vertrok want miss kon ik dan de daders wel op heterdaad betrappen
  mja als ik ze wel betrap zal ik ze direct aangeven want volgende keer is het misschien je eigen auto die ten prooi valt door die kk brandstichters

  hailz nick

Reacties zijn gesloten.