Humorconsult Peter Vader

Foto van auteur

Met humor kan je heel veel vertellen. Het is een manier om anders en vooral relativerend naar dingen te kijken. Humor is het beste medicijn voor een plezierig leven. Op donderdagavond 22 maart verzorgt Peter Vader een humorconsult in de centrale bibliotheek, waarbij de rode neus centraal staat. 

Peter Vader is 20 jaar clown en werkt momenteel als artistiek leider bij CliniClowns Nederland. Zijn clownpersonage heeft zich ontwikkeld via de stroming “Ontdek de clown in jezelf”. Deze stroming gaat uit van het unieke in ieder mens. Ook iedere clown is dus uniek. De clown is een personage dat specialist in het maken van contact door helder en eenvoudig te communiceren en zijn publiek een spiegel weet voor te houden.

Clown zijn, een serieuze zaak

In dit humorconsult wordt geroken aan de wereld achter de rode neus. Na een warming-up wordt aan de hand van spelopdrachten ervaring opgedaan in hoe clowns samenwerken. Ook ontdekken deelnemers wat het is om een rode neus op te hebben.

Door deel te nemen aan de workshop van de bekendste clown van Zwolle ervaren deelnemers wat clownsgedrag is en beleven een avond vol ontdekkingen en humor.

Inschrijving al gestart

Nieuwsgierig naar de fantastische wereld van de clown? Deelname aan dit consult, waarvoor slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn, laat u anders naar het leven kijken.
Aanvang: 19.30 – 22.30 uur in de centrale bibliotheek (Diezerstraat 80).
Entree: € 20,00 / € 17,50 (all-in pas)

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Humorconsult Peter Vader”

Reacties zijn gesloten.