Gebakkraam Visscher scoort goed in de AD Oliebollentest

Zwolle – De gebakkraam van Visscher, die in de wintermaanden bij het winkelcentrum aan de Dobbe in de Aa-landen staat, heeft in de jaarlijkse Oliebollentest van het Algemeen Dagblad een 8 gekregen en scoorde daarmee een 15e positie op de lijst. De ondernemer was de enige oliebollenkraam uit Zwolle die getest werd.

Gewicht per bol: 105 gram. Prijs per bol: € 0,80 Aanbieding: 11 voor € 8,00. Vet percentage: 7,76%. DPTG percentage: 11,7%. De conclusie van de jury: Gelet op pindasmaak waarschijnlijk gebakken in arachideolie. Een oliebol zoals je verwacht dat een oliebol is. Wat zuinigjes gevuld, maar in dit geval geen negatief punt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Gebakkraam Visscher scoort goed in de AD Oliebollentest”

  1. Chapeau voor de familie visser.
    Dat doet deze oude ondernemer deugt ,een stukje ambachtelijkheid in Zwolle.

    Ik hoop ook dat de meeste Zwollenaren het , bij deze (moedige)ondernemers(dan bedoel ik ook de stads bakker) de olie bollen kopen.

    En niet voor een cent minder bij de albert hein of de lidl een zak van die tennisballen kopen.

    Laten we een stukje vakmanschap koesteren in Zwolle .

    Maar deze veteraan is trots.

  2. Ik koop ze bij de stadsbakker.
    Ik ga voor kwaliteit en niet voor tennisvballen zoals Remmers al aanhaalt.
    10 voor 1.69 bij de aldi, nou die zullen wel lekker zijn.
    Ik heb liever wat lekkers.
    Beter duur dan niet te koop.

    Mooi promotie filmpje:
    destadsbakker.nl/nieuws/201012-??

  3. In Zwolle is woensdag een alternatieve oliebollentest gedaan. Het vierkoppige testteam miste in de jaarlijkse oliebollentest van het Algemeen Dagblad Overijsselse kramen.

    Vanwege het werkgebied van de panelleden zijn de bollen van vier bakkers en twee oliebollenkramen in de Zwolse binnenstad getest. Eén van de vier juryleden vond de bol van de Stadsbakker de beste, maar de bevindingen van de andere juryleden was doorslaggevend. Zij proefden de beste bol bij oliebollenkraam Sipkema aan het begin van de Diezerstraat.

Reacties zijn gesloten.