Bruidspaar verrast met muziek van Metallica

Foto van auteur

Zwolle – In de Statenzaal van de bibliotheek aan de Diezerstraat traden donderdagmiddag Robert de Vries en Elsbeth Westerink in het huwelijk. Christelijk Harmonieorkest De Bazuin gaf voor aanvang van de trouwplechtigheid een bijzondere serenade aan het bruidspaar.

30-12-2010_bruiloft_diezerstraat_en_de_bazuin_5.jpg

Het orkest speelde "Nothing else matters" van Metallica in een speciaal voor harmonieorkesten geschreven arrangement. Het muziekstuk was een geschenk van de bruid aan het orkest. Voor haar was de serenade dan ook geen verrassing. Haar kersverse echtgenoot verwachtte ongetwijfeld een bijdrage van De Bazuin op deze voor hun bijzondere dag, maar dat het orkest een stuk van één van zijn lievelingsbands speelde had hij niet aan zien komen. De bruidegom is lid van de vrijwillige brandweer. Het kon dan ook niet uitblijven dat het bruidspaar met een brandweerwagen de Diezerstraat in kwam rijden. Bij het verlaten van de Statenzaal vormden zijn brandweercollega’s in vol ornaat een erehaag.

30-12-2010_bruiloft_diezerstraat_en_de_bazuin_1.jpg

30-12-2010_bruiloft_diezerstraat_en_de_bazuin_3.jpg

30-12-2010_bruiloft_diezerstraat_en_de_bazuin_4.jpg

Robert de Vries is medisch instrumentatietechnicus bij de Isala klinieken. Elsbeth Westerink werkt als logopediste op de Enkschool en runt in het gebouw van De Bazuin samen met Annemarie ten Brinke de kinderlogopediepraktijk Samenspraak.
 
Elsbeth Westerink is al jarenlang actief lid van het harmonieorkest De Bazuin.  Na jarenlang klarinet gespeeld te hebben, maakte ze in 2010 de overstap naar trompet. Tot begin van dit jaar maakte zij ook deel uit van het bestuur van De Bazuin.

30-12-2010_bruiloft_diezerstraat_en_de_bazuin_2.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

6 gedachten over “Bruidspaar verrast met muziek van Metallica”

  1. Vind ik ook! Was top allemaal bij het gemeentehuis!!! Mooi bruidspaar, prachtige serenade (applaus), gave erehaag (het was ws te druk om er een mooi plaatje van te schieten:))

  2. Elsbeth en Robbert, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en de beste wensen voor 2011. Ook jullie familie. Van tante Jennie.

Reacties zijn gesloten.