“Ouwe punktijden herleven in Eureka”

Foto van auteur

Zaterdag 17 maart spelen drie punkbands in sociaal culturele vereniging Eureka! De Legendarische Vopo’s, Kouwe Makkers & Pinheadz. Dit wordt weer een avondje Vopoën! en Pogoën!

In de jaren 80 waren de Vopo’s de enige echte Hollandse Sex Pistols met buitenlandse furore. Ze spelen nog steeds, en minstens even snel en heftig! Na een afgelasting zijn zij nu terug en nemen zij de Kouwe Makkers uit Steenwijk en een groep jonge Punkhonden uit Ameland mee het podium op. Dit beloofd een ouderwetse onvervalste “Punk-Abend in Eureka Zwolle” te worden! Rond 21.30 uur bijt Pinheadz het spits af met hun strakke Punkrock in een onvervalst tempo, en denk erom ze komen van het eiland en zijn benieuwd of de “Stadsen” hun tempo kunnen volgen.

Daarna zal om ongeveer 23.00 uur de warmbloedige muziek van Kouwe Makkers jullie een prettige avond toeschreeuwen, “met veel pogo en dansplezier”. Bij deze Nedercore is de zaal en het podium te klein voor alle vonken die er vanaf vliegen!

Tot slot zullen na middernacht de legendarische Vopo’s de avond afsluiten met hun speedbanging Hardcore Punk., kijken of ze nog sneller spelen dan de vorige bands! It takes 3 to Tango!

De zaal gaat om 20.30 uur open en de entree is slechts 7.50 eurootjes, exclusief lidmaatschap. Maandlidmaatschap kost 2.50 euro, jaarlidmaatschap 9 euro.Minimum leeftijd18 jaar.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over ““Ouwe punktijden herleven in Eureka””

  1. Haha ik heb me prima vermaakt. Vooral vanaf het moment dat originele zanger Ronald ging proberen mee te zingen. Die was dus VEEL te dronken om nog een fatsoenlijk woord mee te doen, schitterend!! De entree (7,50 + 2,50) was wel veel te hoog natuurlijk, voor mij verklaart dat ook de vrij lage opkomst. En duur bier….

Reacties zijn gesloten.