Winter Wonder Experience afgelast

Zwolle – Winter Wonder Experience, het ijs-experience-festival dat op zaterdag 15 januari gepland stond in IJsselhallen van Zwolle, is geannuleerd. De organisatie heeft dit woensdag bekend gemaakt.

De organisatie maakte woensdag bekend dat Gemeente Zwolle na uitvoerig overleg alsnog de vergunning intrekt voor de uitvoering van dit festival in IJsselhallen Zwolle. Gedupeerden die reeds in het bezit zijn van toegangskaarten voor Winter Wonder Experience kunnen restitutie verwachten. Meer informatie is te vinden op www.winterwonderexperience.nl .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

12 gedachten over “Winter Wonder Experience afgelast”

  1. waarom? is het afgelast omdat de gemeente de vergunning intrekt (en waarom is dat dan?), of is het afgelast omdat er te weinig kaartjes zijn verkocht?

    kortom: een bericht wat bij mij vraagtekens oproept.

  2. een feest dat 0m 15-00 uur start en geloof om half 1 stopt

    ik wist het van tevoren al . had ik dat al niet ergens aangegeven hier
    geloof van wel

    drama— er was een vergunning dus kwestie van kaartjes ja
    ;D

  3. @Admin: staat er nu niet twee keer precies hetzelfde in de eerste alinea?

    ———–
    @Marrianne, dank. Een en ander is aangepast.

    Redactie Weblog Zwolle

  4. Sjonge…ik moest eerlijk zeggen dat ik al behoorlijk verwonderd was dat er in Zwolle zo’n leuk feest zou komen met zo’n kick ass line up… Had kaartjes gekocht en had er ook erg veel zin in. Jammer dat het dan zo loopt..

    Vanaf nu hou ik het maar gewoon bij amsterdam – utrecht – rotterdam… daar heb ik nooit teleurstellingen gehad tot nu toe

  5. sjogne jonge wat een onzin weer eindelijk en leuk en groot feest in zwolle en geen vergunning voor niks een kaartje gehaald dan maar naar de grote steden

  6. Ik ga toch nooit stappen in Zwolle
    erg veel boeren enzo, nee mij vind je hier niet zo gauw
    ik heb al die berichten wel gelezen, ook van fusion of dance, was erg slecht geregeld daar, en ik ben erg blij dat dit feest ook geen doorgang kan krijgen.
    er moet eert wel erg veel veranderen wil ik gaan stappen op een feest in Zwolle en veel mensen zijn t met me eens!
    ik en veel vrienden van mij gaan gewoon heerlijk uit in t westen, nooit geen gezeik enzo en erg leuke mensen en heus niet zo duur al word beweerd!

    nee de organisatie vab fusion of dance schrijft volgens mij gewoon mee
    de man erachter is john althof, en die schrijft ook wel erg veel hier op dit forum

  7. De organisatie trok er de stekker uit nadat de gemeente Zwolle ‘de vergunning alsnog introk’, aldus de mededeling op de website.

    Volgens een gemeentewoordvoerder zit het iets anders in elkaar. “Eigenlijk mogen er geen dance-evenementen in de IJsselhallen worden gehouden”, aldus de woordvoerder. “Fusion of Dance was een proef om te kijken of er op die locatie in de toekomst vaker dancefeesten mogelijk zijn. Dat moet nog geëvalueerd worden. Tot dat moment verstrekken we geen vergunningen meer. Bovendien is die vergunning pas eind december aangevraagd, terwijl daar een termijn van drie maanden voor staat.”

    Peter Snijders van de organisatie wil geen nadere toelichting geven, maar verwijst naar http://www.winterwonderexperience.nl . Daar is ook te vinden hoe gedupeerden, een onbekend aantal, die reeds kaarten hadden, restitutie kunnen krijgen.

  8. Er zijn volgens de krant -/+ 5000 kaarten verkocht. (lijkt mij genoeg animo) Hoeveel pas er in die hal dan??? Jammer ik had zelf 4 kaarten via vakantieveilingen, gelukkig beloven zij het geld voor 31 jan terug te boeken naar gedupeerde.

  9. @maatje xxl: rot toch op je lulletjes kop. Zwolle is achterhaald. Geen bal te beleven/ te doen en waarschijnlijk zal dit ook nooit gebeuren. GROTE ZEIKERD!!>:(>:(>:( hou je lkkr bezig met belangrijkere zaken 😀

Reacties zijn gesloten.